Beşiktaş'tan son dakika transfer harekatı: Abdullah Avcı onay verdi! Beşiktaş dünyaca ünlü ismi getirmeye hazırlanıyor - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'tan son dakika transfer harekatı: Abdullah Avcı onay verdi! Beşiktaş dünyaca ünlü ismi getirmeye hazırlanıyor

Share This

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısı geride bırakılırken, geride kalan 17 maçlık periyotta Beşiktaş, forvet oyuncularından beklediği verimi alamadı. Takımın yıldız ismi Burak Yılmaz ligde sadece 5 gol atabilirken, onu takip eden ise 4 golle Umut Nayır oldu. Sezon başında farklı bir sistem denemek isteyen ve bu sebepten dolayı pivot santrafor istemeyen Abdullah Avcı, kararını değiştirerek top saklayabilen, oyun kurabilen bir forvet istediğini yönetime bildirdi. Bu noktada pek çok dünyaca ünlü isim ön plana çıkarken, Beşiktaş’ın transfer gündemi siyah beyazlı taraftarlar tarafından yakından takip ediliyor. İşte Beşiktaş’ın devre arasında kadrosuna katmak istediği isimler ve son dakika transfer gelişmeleri…


siyahlabeyaz | Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 4. sırada tamamlayan Beşiktaş, geride kalan 17 maçlık periyotta hücum oyuncularından istediği verimi alamadı. Teknik Direktör Abdullah Avcı sezonun ilk maçlarında oldukça farklı bir taktik denerken, daha sonra bu taktikten vazgeçmişti. Planladığı ilk sistemde pivot santrafor ihtiyacı olmadığını söyleyen Avcı, kararını değiştirerek yönetimden devre arası için top saklayabilen ve oyun kurabilen bir santrafor istediğini belirtti. Hal böyleyken henüz transferde atak yapmayan Beşiktaş'ta pek çok isim ön plana çıktı. Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibi transfer için çalışmaları sürdürürken, ortaya koyulan isimler Beşiktaş taraftarını şimdiden heyecanlandırmaya yetti. Haberimizin içerisinde Beşiktaş'ın transfer gündemine dair detaylara ve son dakika transfer gelişmelerine yer verdik…



SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ | ABDULLAH AVCI İSTEDİ! YILDIZ İSİM GELİYOR

Sezon başında yapılan transferlerin takıma bir türlü ayak uyduramaması sonucu, devre arasında Beşiktaş'ta büyük bir hareketlilik yaşanması bekleniyor. Takıma takviye yapmak isteyen yönetim, bütçe hesabına göre kilit isimleri kadroya katmayı hesaplarken, ortaya atılan isimler şimdiden taraftarı heyecanlandırmaya yetti. İşte son dakika Beşiktaş transfer haberlerinin detayları…


MANUS DABBUR SÜRPRİZİ

Devre arasında hücuma takviye yapmayı planlayan Beşiktaş'ta gündeme sürpriz bir isim daha geldi; Sevilla'da forma şansı bulamayan Munas Dabbur. 27 yaşındaki golcünün menajeri Malenovic, Beşiktaş'ın oyuncu ile ilgilendiğini ve görüşme yaptıklarını kaydetti.

Öte yandan Çin'de forma giyen Beşiktaş'ın eski oyuncusu Dusko Tosic de, Dabbur'a Instagram'dan "Come to Beşiktaş brate (kardeşim)" mesajı yollayarak siyah beyazlıları heyecanlandırdı.

FORVETE 2 YILDIZ ADAY

Beşiktaş'ta transfer dönemi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Burak Yılmaz'a alternatif bir forvetin olmaması yönetimini harekete geçirdi. Bir süredir Torino'da forma giyen Simone Zaza ile ilgilenen siyah-beyazlılar listesine iki yeni isim daha ekledi. Beşiktaş ilk olarak Marsilya'da gözden çıkarılan 29 yaşındaki golcü Valere Germain için girişimlere başladı.

Marsilya'da geçtiğimiz sezon ve bu sezon kendisinden beklenen patlamayı bir türlü yapamayan Germain'in kariyerini farklı bir takımda sürdürmeyi istediği ifade edilirken, tecrübeli teknik direktör Andre Villas Boas'ın bu ayrılığa onay verdiği bildirildi.


AVCI DA SICAK BAKIYOR

Siyah-beyazlıların listesindeki diğer isim ise Meksika ekibi Tigres'te forma giyen Enner Valencia. Beşiktaş yönetimine menajerler aracılığıyla önerilen 30 yaşındaki Ekvatorlu santrforun hem merkez forvette hem de kanat bölgesinde forma giyebilme özelliği bulunması sebebiyle teknik direktör Abdullah Avcı'nın da bu transfere sıcak baktığı öğrenildi.

Siyah-beyazlıların tecrübeli golcüyü sezon sonuna kadar bedelsiz olarak kiralamak için kulübüyle pazarlıkta olduğu belirtildi. Meksika ekibinin satın alma opsiyonlu kiralama teklifine sıcak baktığı ifade edilirken, Beşiktaş ise bu opsiyon şartına yanaşmak istemiyor.

TRANSFERİNE ONAY VERİLDİ

Beşiktaş'ın listesindeki Enner Valencia'nın kulübü Tigres'ten bu transfere yeşil ışık yandı. Tigres kulübü başkanı, yıldız golcünün transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Meksika basınına konuşan kulüp başkanı Miguel Angel Garza, "Bu tarz görüşmeler 31 Ocak'a kadar devam edecektir. Eğer üç tarafı da memnun edecek bir şey olursa transfere izin veririz" ifadelerini kullandı.


ENNER VALENCIA

Tigres'de oynayan 30 yaşındaki Ekvatorlu golcü Enner Valencia, gol attığı kadar attırmayı da seven bir oyuncu. 339 resmi maçta görev yapan tecrübeli forvet, 87 kez fileleri havalandırırken, 43 kez de asist yapmayı başardı. 1.77 boyundaki santrfor, kulüp kariyerindeki en çok golü (32), 107 kez formasını giydiği Tigres'te kaydetti.

VALERE GERMAIN

Marsilya'da forma giyen 29 yaşındaki forvet Valere Germain, profesyonel kulüp kariyeri boyunca toplam 352 resmi maçta görev yaptı. Bu periyotta 91 gol atan, 37 de asist yapan Fransız yıldız toplam 126 gole direkt olarak katkıda bulundu. Germain, en çok golünü 198 maça çıktığı Monaco formasıyla 49 kez fileleri havalandırarak yaptı. (Fotomaç)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder