Bünyamin Gezer'den kural hatası için net sözler! İki ihtimali açıkladı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Bünyamin Gezer'den kural hatası için net sözler! İki ihtimali açıkladı!

Share This

TRT Spor’da yayınlanan programda Bünyamin Gezer, Göztepe-Beşiktaş maçında yapılan kural hatası ile ilgili yorumlarda bulundu.


siyahlabeyaz | İşte Gezer’in yaptığı açıklamalar:


-Direkt gol atılmış gibi bir gole sebebiyet veriyor-

“Vicdan var, vicdan. Ne yapması lazımdı? Beşiktaşlı oyuncuya topu vermesi lazımdı. Hakem dolaylı yoldan bir hatalı gole sebebiyet verdi mi? Eğer bu pozisyonda direkt gol olsaydı, ‘%100 tekrar edilmesi lazım’ derdim. Öbür tarafta şu var. Hakem burada ciddi bir kural hatası yapmıştır ve bu kural hatasından dolayı haksız bir şekilde Göztepe’li oyuncun önüne bırakıyor. Bırakamazsın, tek pas, sonra faul ve pozisyon gol oluyor. Yani direkt gol atılmış gibi bir gole sebebiyet veriyor. Beşiktaş kural hatası nedeniyle başvururu ve kural hatası kararı çıkarsa ben asla eleştirmem. Vicdan. ‘Ha direkt gitmiş, gol olmuş, ha böyle gol olmuş’ derim.”

-İKİ İHTİMAL-

“Bence baştan başlaması gerekir. Ama ‘maç berabereydi, bu dakikadan itibaren devam etsin’ diyebilirler. Beşiktaş, buna itiraz eder. Çünkü bir kural hatası. Çünkü hakem vermesi gereken kararı ters veriyor” ifadelerini kullandı.
(ortacizgi.com)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder