"Caner Erkin ve Gökhan Gönül ile sözleşme yenilemem! Çünkü..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Caner Erkin ve Gökhan Gönül ile sözleşme yenilemem! Çünkü..."

Share This

Spor yorumcusu ve yazarı Cem Dizdar, Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Bşb.Erzurumspor'a 3-2 mağlup olmasını Trtspor'da yayınlanan Serkan Yetkin'in moderatörlüğünü yaptığı Spor Manşet programında değerlendirdi.


siyahlabeyaz | Dizdar yaptığı açıklamada;


- CANER VE GÖKHAN İLE SÖZLEŞME YENİLEMEM -

" O paralar harcanırken bugünler düşünülecekti. Oyuncu alamıyorlar, satamıyorsun. Senin beğenmediğin oyuncuyu kime satabilirsin? Mesele Necip'i övmek değil. Mesele hakemi korumakta değil. Hakemlerin karşısındaki açı ve duruş yanlış. Necip'i eleştirmek hatadır. Necip'i kovarsın ve gider. Bazı karakterler oyunlarının önüne geçiyor. Ben Gökhan ve Caner ile sözleşme yenilemem. Kötü oldukları için değil. Oyunun artık yenilenmeye ihtiyacı var. " dedi.

- BU TEK BAŞINA TEKNİK DİREKTÖR SORUNU OLAMAZ -

" Beşiktaş 6 maçta 5 mağlubiyet almış. Hepsi farklı kulvarda. Bu kadar farklı ligde bile dikiş tutturamıyorsan sorun başkadır. Beşiktaş'ta bir şeyler ters gidiyor. Bu takım mı yanlış yapıyor? Yoksa bu takım miras olarak mı burada? Oğuzhan ve Güven Yalçın'ın düşüşü. Bu tek başına teknik direktör sorunu olamaz. Oyunu baştan sona değiştireceksin. Bu halde bu oyunu oynayamazsın. " diyerek sözlerini tamamladı.
(ortacizgi.com)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder