"Cenk Tosun eğer başka bir kulübe giderse çok üzülürüz" demişti ve Cenk kaçtı... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Cenk Tosun eğer başka bir kulübe giderse çok üzülürüz" demişti ve Cenk kaçtı...

Share This

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "TFF'nin limit ile ilgili yapacağı açıklamada ağır davranması durumunda Cenk Tosun eğer başka bir kulübe giderse çok üzülürüz" demişti ve Cenk kaçtı...


siyahlabeyaz | 2 milyon TL'lik harcama limitinin artırılması için Tahkim'e itiraz eden Beşiktaş, buradan gelecek kaynakla Cenk Tosun'un transferini gerçekleştirmek istiyordu. Ancak Tahkim, "İncelemenin devam etmesine karar verildi" diye açıklamada bulundu.


Çebi, "Federasyonun çok ağır hareket etmesinden dolayı Cenk'le ilgili durumu netleştiremedik. Limit sorunu yüzünden Cenk Tosun'a cevap veremedik. Bu cevabı aldığımda Cenk Tosun başka bir kulüple anlaşırsa çok üzülürüz" ifadelerini kullandı. Çebi, taleplerinin değerlendirilmesi halinde limitlerinin 25-30 milyon TL'ye çıkacağını ve bunun Cenk dahil 1 oyuncu daha almalarına imkan vereceğini vurguladı.

SON DAKİKA | BEŞİKTAŞLI YÖNETİCİ AÇIKLADI : "TRANSFER BİZİM İÇİN BİTMİŞTİR!"


Beşiktaş Başkanı, "15-16'sına kadar cevap bekliyoruz. 30'unda cevap verirlerse bu şu anlama gelir; siz bizi frenliyorsunuz, öbürlerine el altından 'Siz yürüyün, bunu halledeceğiz' diyorsunuz. Ayın 31'inde karar çıkarsa art niyet ararım" dedi.


Çebi'nin bu açıklamalarından yaklaşık 2 saat sonra Cenk Tosun'un Crystal Palace'a kiralık olarak gittiği açıklandı. Beşiktaş'ı daha fazla bekleyemeyen milli forvet, Ada'da kalmayı tercih etti.

OPSİYON 20 MİLYON EURO

Beşiktaş'la görüşmelerden sonuç alamayan Cenk Tosun, cuma günü Crystal Palace ile 6 aylık kiralık sözleşme imzaladı. Everton'un onayıyla Cenk, 20 milyon euro satın alma opsiyonuyla gitti. Cenk'in kararında ailesinin Ada'da kalmak istemesi etkili oldu. (Akşam)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder