Elneny'den hakem isyanı: Nasıl hata yaparlar! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Elneny'den hakem isyanı: Nasıl hata yaparlar!

Share This

Beşiktaş'ın Mısırlı oyuncusu Mohamed Elneny, özel açıklamalarda bulundu. 


siyahlabeyaz | Eski takımı Arsenal'da birlikte forma giydiği Mesut Özil hakkında övgü dolu ifadeler kullanana Elneny, "Daha önce Real Madrid forması giydiği için kibirli ve burnu havada davranacağını düşünüyordum. Ama beni çok şaşırttı. Herkese karşı nazik ve çok saygılıdır. Kendini asla kulübün üstünde görmez." ifadelerini kullandı.

Sezon başında Premier Lig ekibi Arsenal'den kiralanan ve Atiba ile birlikte ön liberoda Beşiktaş'ın vazgeçilmezlerinden olan Mohamed Elneny, Antalya kampında özel açıklamalarda bulundu. Belek'te hırsıyla ön plana çıkan, idmanların ardından da antrenör eşliğinde bireysel olarak çalışan 27 yaşındaki Mısırlı yıldız, hakkındaki bilinmeyenleri ve hedeflerini anlattı.

Türkiye ve Avrupa'dan başka takımlardan da teklif aldım ama Beşiktaş'ı seçtim. Bunun nedeni, başarıya aç bir kulüp olmasıydı. Beşiktaş topa hükmeden, hücum düşünen bir takım. Benim istediğim de bu.

Başlangıçta ciddi zorluklar yaşadık. Ligde çok puan kaybettik, Avrupa'ya istediğimiz gibi başlamadık ancak bunlar normaldi. Takıma katılan birçok yeni oyuncu oldu, teknik direktörümüz de yeniydi. Hocamızın bize nasıl bir oyun oynatmak istediğini anlamak ve uyum sağlamak zaman aldı.

Vodafone Park atmosferi ve taraftarı muhteşem. Hem biz oyuncular hem de teknik ekip çok büyük emek vererek ter akıtıyor bu iş için. Allah'ın izniyle şampiyon olacağız.

Atiba çok yetenekli, akıllı, sürekli topu isteyen ve oyun içinde saklanmayan bir oyuncu. Onunla iyi bir birlikteliğimiz var. Benim de Atiba'nın da takıma katkıları var ama bu sadece ikimizin değil takımın elde ettiği bir şey.

BANA TÜRKİYE VE BEŞİKTAŞ'I ANLATTI

Ben Arsenal'e ilk gittiğim ve Mesut Özil ile tanıştığım zaman çok şaşırmıştım. Mesut daha önce Real Madrid forması giydiği için kibirli ve burnu havada davranacağını düşünüyordum. Ama herkese karşı nazik ve çok saygılıdır. Kendini asla kulübün üstünde görmez. Bugün öyle oyuncular var ki Premier Lig'in orta sıra takımlarında oynamıştır, o kadar kibirli olurlar ki onlarla konuşamazsınız bile. Mesut çok farklı biri, hiçbir zaman öyle davranmadı. Bu anlamda Mesut beni ve takım arkadaşlarımı çok şaşırtmıştı. Mesut ile abi-kardeş ilişkimiz var. Türkiye'ye gelmeden önce her şeyi sorabildiğim biriydi. Ona Beşiktaş'ı sordum, transferi danıştım.

VAR'IN OLDUĞU YERDE NASIL HATA YAPARLAR!

Ligin ilk yarısında çok fazla hakem kararları konuşuldu. Bu seviyeye gelmiş hakemlerin baskıya maruz kalmaksızın doğru kararları vermesi gerekiyor. VAR sisteminin olduğu bir yerde tartışmalı karar olmaz. Hatta bana göre Fenerbahçe maçında net olan penaltı ve kırmızı kartlık pozisyonlarda siz o sistemi kullanmıyorsanız kendinizi zor durumda bırakırsınız. Bunu nasıl yaparlar anlamıyorum. Orada vereceğiniz bir karar maçın bütün gidişatını değiştirebilir. Hakemlerin konsantrasyon sağlaması noktasında daha dikkatli olmaları gerekiyor.

MOHAMED ELNENY İLE KISA KISA

İdolün: Annem
Hayalin: Oğlumla aynı anda sahada futbol oynamak
Kitap: Kur'an-ı Kerim
Yemek: Hint mutfağı
Müzik: Pek dinlemiyorum
Film: Karate Kid
Neyi özlüyorsun: Annemi
Çocukluk hayalin: Büyük takımlarda futbolcu olmak
Hobin: Çocuklarla oynamak
En etkilendiği stat: Camp Nou

DİABY'Yİ DE KEVİN'I DA YENERİM!

Saha dışında çok sessiz, sakin birisiyim. İnsanları mutlu etmeyi seviyorum. Çok fazla dışarıya çıktığımı söyleyemem, zaten çok yoğun antrenman ve maç programı oluyor. Geri kalan zamanımı evde değerlendiriyorum. Sık sık PlayStation oynuyorum, PlayStation'da Diaby'yi de Kevin'ı (N'Koudou) da yenebilirim. İstanbul'a dönüşte Kevin ile bir maç yapacağız ve büyük ihtimalle ben kazanacağım. Aslında bundan eminim.

TEK DÜŞÜNCEM BEŞİKTAŞ

Şu anda tamamen Beşiktaş'a odaklanmış durumdayım. Gelecek ne getirir kestiremiyorum ama bütün konsantrasyonumu buraya verdim. Gelecek sezon ne yapacağımla ilgili fazla konuşmama noktasında kesin bir karar aldım. (Sabah)


Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder