FLAŞ | Dick Advocaat, Beşiktaş'tan 2 transfer yapıyor! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Hollanda'da Feyenoord'u çalıştıran Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Dick Advocaat, Beşiktaş'tan iki futbolcuyu gözüne kestirdi.


siyahlabeyaz | Hollanda Ligi takımlarından Feyenoord'un teknik direktörlüğünü yapan Dick Advocaat, transferde Beşiktaş'ı bekliyor.

Tecrübeli teknik adamın transfer listesinde Beşiktaş'tan Oğuzhan Özyakup ve Jeremain Lens bulunuyor. Hollanda basınının haberine göre Advocaat, özellikle Türkiye'de bulunduğu dönemde oldukça beğendiği Oğuzhan'ı Feyenoord'da görmek istiyor.


Takımın yaratıcı eksikliğini Oğuzhan ile doldurmak isteyen Advocaat'ın transfer için ısrarcı olduğu belirtildi. Oğuzhan'ın da Hollanda'ya gitmeye sıcak baktığı kaydediliyor.

SON DAKİKA | BEŞİKTAŞLI YÖNETİCİ AÇIKLADI : "TRANSFER BİZİM İÇİN BİTMİŞTİR!"


LENS İÇİN BEKLEMEYE GEÇTİ

Öte yandan Advocaat, Fenerbahçe'den eski öğrencisi Jeremain Lens için de beklemeye geçti. 32 yaşındaki kanat oyuncusunu transfer etmek isteyen

Feyenoord, Beşiktaş'tan gelecek cevabı beklemeye geçti. Hollanda ekibi, bu transfer için bonservis ücreti ödemek istemiyor. (Spor Arena Dış Haberler)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder