Guilherme Beşiktaş'ı canlı yayında böyle açıkladı! Transfer... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Guilherme Beşiktaş'ı canlı yayında böyle açıkladı! Transfer...

Share This

Yeni Malatyaspor'un yıldız oyuncusu Guilherme, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştıkları Sivasspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Brezilyalı oyuncu yaptığı açıklamada Beşiktaş transferi hakkında da açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...


siyahlabeyaz | Yeni Malatyaspor'un Brezilyalı yıldızı Guilherme, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştıkları Sivasspor maçının ardından A Spor'a yaptığı açıklamada transfer konusuna değindi.


Beşiktaş'a transferinin limite takıldığını söyleyen Guilherme, takımı için elinden geleni yapacağını kaydetti.

ABDULLAH AVCI'DAN FLAŞ SÖZLER : "YÖNETİM BENİ GÖNDERİRSE..."


28 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Transferde olanlar herkesin bildiği bir şey. Beşiktaş'a transferim limite katıldı. Federasyon da kabul etmedi. Daha fazla bir şey söylemek istemiyorum. Sonuçta geçmişte kaldı. Şu anda Malatya'dayım ve mutluyum" dedi.

Guilherme Costa Marques bu sezon toplamda 25 maça çıkarken 7 gol atıp 6 asist yaptı

BEŞİKTAŞ BAŞKANI YALANLAMIŞTI

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Guilherme için yaptığı açıklamada, "Menajerler bu dönemde çok aktif oluyorlar. Kendileri Guilherme konuda bize geldiler. Şartlarını sorduk. Kendilerine pozitif cevap verilmemesine rağmen bunun böyle yansımasını doğru bulmuyorum." ifadelerini kullanmıştı. (Fotomaç)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder