Güntekin Onay'dan Sergen Yalçın yorumu! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Hürriyet gazetesi yazarı Güntekin Onay, Beşiktaş'ta Abdullah Avcı ile yolların ayrılması ve teknik direktörlüğe Sergen Yalçın'ın getirilmesini yorumladı.


siyahlabeyaz | İşte Onay'ın yaptığı açıklamalar:


AVCI DESTEK GÖRMEDİ

Abdullah Avcı, değerli bir teknik adam ve Beşiktaş’ın bu durumda olmasının tek sorumlusu değil. Çok zor durumda olan bir Beşiktaş’a geldi, kendi taraftarı dahil kimseden yeterli desteği görmedi. Kadro kalitesi zaten erozyona uğramıştı ve bu koşullarda başarılı olması çok zordu. Yönetim ve tribün bir teknik adamın arkasında durmuyorsa orada başarı elde etmek çok zordur.

FUTBOLU LEZZETLİ

Sergen Yalçın bir Beşiktaş efsanesi. Türkiye’nin gelmiş geçmiş en yetenekli futbolcusu. Teknik adamlık serüveninde de genellikle zor durumda olan takımlarda çalıştı. Kısa süreli görevler aldı ve bir istikrar yakalayamadı. Ancak genel anlamda oynattığı futbol lezzet verdi. Odaklanırsa ve oyuncu grubuyla birlikte bir sinerji yakalarsa başarılı olmaması için bir neden yok.
(Hürriyet)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder