İkinci Luiz Gustavo krizi! Beşiktaş... . - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ara transfer döneminin gelmesiyle birlikte takımlar da önceden belirlediği isimler üzerinden operasyonlara başladı. Süper Lig ekipleri de kadrolarını güçlendirmek için yoğun mesai harcıyor. Ligin ilk yarısında beklediğini bulamayan takımlardan biri olan Beşiktaş, finansal olarak kulüp bütçesini zorlamayacak futbolcuları kadrosuna katmak istiyor. Fransız basını, siyah-beyazlı takıma sürpriz bir ismi yazmıştı. Bu oyuncu ikinci Luiz Gustavo krizi çıkardı. İşte detaylar...


siyahlabeyaz | Ocak ayı transfer dönemi 4 Ocak itibarıyla resmen başladı. Finansal olarak kendilerini zorlamak istemeyen kulüpler de sezon içerisinde oluşturdukları oyuncu listeleri üzerinden çalışmalarını sürdürüyor...

İlk yarıda umduğunu bulamayan Süper Lig ekipleri de kadrolarına uygun isimleri katmak için yoğun mesai harcarken, bu takımlardan Beşiktaş'ın adı sürpriz bir yıldızla anılmıştı.

Fransız basını, oyuncu için Beşiktaş iddialarını yinelerken ortaya ikinci "Luiz Gustavo" krizi çıktı. İşte o detay...

Bilindiği gibi Fransızlar daha önce Olympique Marsilya forması giyen yıldız futbolcu Dimitri Payet'in, Beşiktaş'ın radarında olduğunu yazmıştı.

Sezon başında Fransız ekibinde düzenli şans bulamayan yıldız oyuncunun, devre arasında takımdan ayrılabileceği belirtilmiş, tecrübeli futbolcuyla en ciddi ilgilenen takımlar arasında Beşiktaş'ın bulunduğu iddia edilmişti.


VILLAS BOAS SERT ÇIKTI

Yakın zamanda Fransızlar, Olympique Marsilya'da aylık brüt 600 bin Euro kazanan deneyimli futbolcuyu yine Beşiktaş'a yazdılar. Ancak bu kez Marsilya'nın hocası Andre Villas Boas'tan sert çıkış geldi...

Daha önce tecrübeli orta saha oyuncusu Luiz Gustavo'yu istememesine rağmen Fenerbahçe'ye kaptıran Boas, Payet'te de aynı krizi yaşamak istemiyor.


Brezilyalı futbolcunun sarı-lacivertlilere imza atmasıyla birlikte, önemli bir yıldızını kaybettiğini dile getiren Villas Boas, takımın orta sahadaki kurgusunu yeniden oluştururken büyük zorluklar yaşamıştı. Brezilyalı futbolcunun sarı-lacivertlilere imza atmasıyla birlikte, önemli bir yıldızını kaybettiğini dile getiren Villas Boas, takımın orta sahadaki kurgusunu yeniden oluştururken büyük zorluklar yaşamıştı.


Kulübün Fransız futbolcu hakkında vereceği nihai karar merak konusu oldu. 33 yaşındaki yıldız isim, bu sezon çıktığı 15 maçta 6 gol atarken, 3 de asist yapma başarısı gösterdi. Dimitri Payet, 2017 yılının ocak ayında İngiliz ekibi West Ham United'dam 30 milyon Euro karşılığında Marsilya'ya transfer olmuştu. Payet Fransa Milli Takımı ile de 38 maça çıktı ve 8 gol kaydetti.

.



Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder