İngiltere’den günün sürpriz iddiası - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İngiltere’den Beşiktaş’a sürpriz bir teklif geldi… iddiaya göre uzun süredir Domagoj Vida’nın peşinde olan Aston Villa, siyah-beyazlı ekibe Trezeguet transferini önerdi.


siyahlabeyaz | İngiliz ekibinin Vida için Kasımpaşa’dan alınan Trezeguet’nin yanı sıra bir miktarda para teklif ettiği, Beşiktaş’ın bu teklife oldukça sıcak yaklaştığı iddia edildi. Türk ekibinin Vida ve menajeriyle görüşmeler yapılabilmesi için Aston Villa’ya izin verdiği, Hırvat oyuncunun da Premier Lig’de oynamak istediği yine iddialar arasında yer aldı.


Vida-Trezeguet takası için Beşiktaş’ın üstüne isteyeceği rakamın transferin rotasını çizeceği ancak teknik direktör Dean Smith’in bu transferin bir an önce çözülmesini istediği belirtildi.

ADEM LJAJIC'İN SİVASSPOR FEDAKARLIĞI


Aston Villa teknik direktörü Dean Smith’in son iki haftada 3’lü ve 5’li defansı denemeye başladığı bu sistem için Vida’nın beyin görevi görebileceğini kulüp yönetimiyle paylaştığı belirtildi.

Smith’in sezon başında Kasımpaşa’dan transfer edilen Trezeguet’nin 3’lü ve 5’li sistemde defansın solunda oynayamayacağını bu nedenle Neil Taylor’la sezonu tamamlayabileceği raporunu verdi. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder