İşte Beşiktaş'tan Sergen Yalçın'la Süper Lig'i sallayacak transfer projesi! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İşte Beşiktaş'tan Sergen Yalçın'la Süper Lig'i sallayacak transfer projesi!

Share This

Ara transfer döneminde mali sorunlar nedeniyle herhangi bir takviye yapamayan ve Guilherme operasyonunda da direkten dönen siyah beyazlılarda öze dönüş yaşanıyor... 


siyahlabeyaz | Abdullah Avcı ile yollarını ayırmasının ardından takımın başına Sergen Yalçın'ı getiren Kara Kartal, yeni projesiyle 2. devrede iddialı bir çıkış yakalamak isterken, diğer yandan da geleceğin temellerini atmanın planlarını yapıyor. Buna göre Beşiktaş yönetimi, çiçeği burnunda Teknik Direktörü'nün yanına tecrübe abidesi Mircea Lucescu'yu Sportif Direktör olarak takımın başına getirerek yeni yepyeni projesi için düğmeye basacak! İşte o projenin detayları...


Ara transfer döneminde yaşadığı mali kriz sebebiyle yeni takviyelerine imza attıramayan Beşiktaş'ta kara bulutlar dağılıyor... Siyah beyazlılar, son olarak Abdullah Avcı ile çalışmış ancak tecrübeli teknik adamla kısa süre içerisinde yollarını ayırmıştı.

Avcı'nın ardından yeni bir teknik direktör arayışına giren Kara Kartal, ibreyi kulübün efsane ismi Sergen Yalçın'a çevirmişti. Yalçın, "Beşiktaş ile para konuşmam" derken, siyah beyazlı kulübe resmi imzayı atacağının sinyallerini vermişti.

Beşiktaşlı yetkililerin Sergen Yalçın ile anlaşmasının ardından, siyah beyazlı efsaneye rüya gibi bir karşılaşma yapıldı. Beşiktaş, Vodafone Park'ta Sergen Yalçın için özel bir imza töreni düzenlerken, binlerce taraftar stadyumu doldurdu ve yeni hocasını meşalelerle, marşlarla karşıladı.


Yaşanan bu gelişmelerin ardından Sergen Yalçın kolları sıvadı ve Beşiktaş'ta ki yeni stratejisini belirledi. Çiçeği burnunda teknik direktör, çıktığı ilk antrenmanda güler yüzlülüğü ile dikkat çekerken, teknik ekip ve futbolcularla özel olarak selamlaştı.

Ara transferde herhangi bir ismi kadrosuna dahil edemeyen siyah beyazlılarda Başkan Ahmet Nur Çebi ve Teknik Direktör Sergen Yalçın, imza töreninin ardından sorunları masaya yatırdı.


Sezon içerisinde yaşanılan mental düşüklüğün sebepleri gündemin 1 numaralı konusu olurken, geleceğe dair yatırım yapılmak için de kollar sıvandı.

Türkiye'de daha önce Beşiktaş altyapısında da görev alan Sergen Yalçın, 2013-14 sezonundan itibaren profesyonel teknik direktörlük kariyerine başlamış ve Gaziantepspor, Sivasspor, Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor, Alanyaspor ve Yeni Malatyaspor'u çalıştırmıştı.


Henüz uluslararası bir antrenörlük deneyimi olmayan Sergen Yalçın'ın hem Avrupa futboluna hakim olması, hem de futbol koordinatörlüğünü öğrenmesi istendiği bilinirken, tecrübe kazanması adına Başkan Ahmet Nur Çebi, Sergen Yalçın'a yardımcı olabilecek ismi buldu.

Geçmişte Beşiktaş'ta da görev alan ve A Milli Futbol Takımımızı da çalıştıran Mircea Lucescu, Beşiktaş'ta gündemin 1 numaralı ismi oldu. Tecrübesiyle Sergen Yalçın'a yardım etmesi beklenilen futbol adamını siyah beyazlılar, Sportif Direktör olarak düşünüyor.


Ara transferde yaşadığı mali sorunlarla bir daha karşı karşıya gelmek istemeyen Beşiktaş, Sergen Yalçın - Lucescu ikilisiyle genç yeteneklere yatırım yapmak istiyor. Geçmişte bünyesinden çıkardığı yıldızlarla adından sıkça söz ettiren Kara Kartal, yeni bir jenerasyon yakalayarak çıkış yapmanın planlarını kuruyor.

Ahmet Nur Çebi'nin Lucescu ve Sergen Yalçın'a "Önceliğinizi altyapıya verin" diyeceği belirtilirken, gelecek yıllarda Beşiktaş'ın transferde para harcayamayacağını, bu sebeple altyapıdan yıldız adaylarını çıkartarak Avrupa'ya pazarlamaları gerektiğini ileteceği kaydedildi.


CENK TOSUN MODELİ

Şu anda Crystal Palace'da forma giyen Milli golcümüz Cenk Tosun'u Gaziantepspor'dan cüzzi bir miktara almasına karşın parlatarak Everton'a satan Beşiktaş, yeniden bu düzene geçmek ve hem mali kaynaklar yaratmak, hem de borçlarını transfer geliriyle en aza indirmek istiyor.

GELECEĞİN BEŞİKTAŞ'I OLACAK

Şu anda kadrosunda bulunan oyunculardan memnun olmadığı belirtilen siyah beyazlı yöneticilerin bir kaç sezon içerisinde yaşı ilerleyen isimleriyle yollarını ayıracağı ve yerini altyapıdan gelecek isimlerle dolduracağı kaydedildi.


İLK İSİM RIDVAN YILMAZ

Abdullah Avcı'nın ayrılışının ardından Göztepe ile deplasmanda karşı karşıya gelen Beşiktaş, sol bek pozisyonunda genç Rıdvan'ı değerlendirmişti. Henüz 18 yaşında olmasına karşın gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Rıdvan'ın takımda tutulacağı belirtilirken, Sergen Yalçın'ın ilk göz ağrısı olacağı kaydedildi.


2. BOMBA HASIC

Beşiktaş, sezon başında U19 takımına transfer edilen Ajdin Hasic'i A Takım'a çıkarmak için girişimlerini sürdürüyordu.

Eski yönetimin yaptığı anlaşma nedeniyle 2 milyon Euro'luk imza parası ödemek durumunda olan siyah-beyazlı ekip, aradaki pürüzleri gidererek Hasic ile anlaşma sağladı. Siyah beyazlılar, genç yıldız adayı ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. (Fotomaç)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder