Ljajic, performansı hakkında konuştu! Eleştirilere cevap verdi! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ljajic, performansı hakkında konuştu! Eleştirilere cevap verdi!

Share This

Siyah beyazlı oyuncu Adem Ljajic, A Spor'da açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | İşte Ljajic'in yaptığı açıklamalar:

"İlk yarı geride kaldı. Kesinlikle daha iyi olabilirdi. Her maçı kazanmaya çıkmamız lazım. Öyle de yaptık ama ilk yarının başında hemen hemen önümüze gelene takımlara puan verdik. Daha iyi olabilirdi"

"Her zaman istediklerinizi yapamıyorsunuz, bazı şeyler olmuyor. Benden çok yüksek beklenti var. Aslında bu da beni mutlu ediyor. İki aylık süreçte baya sallandık ve kötü dönemlerden geçtik. Sebebini devamlı arayıp duruyorsunuz, o zamana kadar kötü performans sergiliyorsunuz. O dönem sallanan takım içerisinde ben de kötü performans gösterdim. Hala istediğim seviyemde değilim"

"Hoca kendi sistemini getirdi. Bizim üzerimize düşen onu sahada uygulayabilmek. Bunun için çok çalışmaya ihtiyacınız var. Bunu yapmaya çalışıyorum. İlk başta 10 numara pozisyonunda oynamadım ama sonradan değişiklikler oldu. En büyük sorumluluk bizimdir"

"Eleştiri de övgü de çok hızlı değişiyor. 10 maç iyi oynarsınız övgü yağar, sonra 2 maç kötü oynarsınız eleştiri gelir. Ben de eleştirileri kabul ediyorum. Kendi seviyeme çıkınca bu eleştiriler geçecektir."

"İlk geldiğim iki ay adaptasyon sürecinden geçtim, şu anda tamamen adapte oldum. Fizik gücü ön planda olan bir lige gelmek sert bir geçişti. Onu atlattım. Türkiye'de taktik daha az önemseniyor. Çünkü fizik gücüne dayalı futbol oynanamıyor"

"Geçen sezon Burak'la ikimiz skora etki ettik. Bu sene Burak'ın son zamanlarda attığı goller ve alınan sonuçlar ortada. Kaliteli bir oyuncu. Sorumluluk alan ve fark yaratan oyuncularız. Umarım ikimiz yine bu seviyeye çıkarız."

"İtalya'da Torino'da oynarken duran toplarda hoca tek beni yazardı. Geçen sene ise Quaresma burada önceden olan oyuncuydu. Hoca hem beni hem onu yazıyordu. İyi hisseden kullanıyordu. Durum bundan ibaret."

"Şenol hocanın benim için çok önemli bir yeri var. Geçen sene ilk geldiğimde kötü oynasam bile beni sahada tuttu, şans verdi. Adaptasyonumda önemli bir yeri var. Kendisine bir kez daha teşekkür etmek istiyorum"

"Hakemler hakkında konuşmak istemiyorum. Onların performanslarını değerlendirenler var. Onlar değerlendirsin."

"Herhalde en mutlu ve en üzüldüğüm maçlar için iki Galatasaray maçı diyebilirim. Kendi evimizde gol attığım maç en mutlu olduğum maç olabilir. Deplasmanda ise yenilip şampiyonluğu kaybettiğimiz maç da en üzüldüğüm maçtı"(ortacizgi.com)


Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder