Rebocho’dan sonra bir yabancının daha ipi çekildi Beşiktaş’ta temizlik devam ediyor - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Rebocho’dan sonra bir yabancının daha ipi çekildi Beşiktaş’ta temizlik devam ediyor

Share This

Beşiktaş’ta kötü gidişin faturası Türkiye Kupası’nda oynanan Erzurumspor maçında birbirine giren Caner Erkin’le, Muhammed Elneny’ye kesildi. Gelen bilgilere göre bizzat yönetimin talebiyle geçici teknik direktör Şenol Fidan, Caner'i, Göztepe maçına 11’de başlatmadı. Caner sonradan oyuna girerken, Elneny ise kadroya bile alınmadı. 


siyahlabeyaz | Erzurumspor maçından sonra kavga eden iki oyuncudan Abdullah Avcı, beraber fotoğraf vermelerini istemiş ama sözünü geçirememişti. Avcı, görevi bıraktığı toplantıda Başkan Ahmet Nur Çebi’ye iki oyuncu hakkında rapor verdiği bildirildi.


Şenol Fidan ise Caner’i yedek bırakmasını, "Caner çok maç oynadı ve yük aldı. Arka adalesinde problem vardı. Tabiri caizse jantta gidiyordu. Fiziksel ve mental anlamda diri oyuncularla başlamak istedik" diye açıkladı.

SON DAKİKA BEŞİKTAŞ'TAN FLAŞ AÇIKLAMA...


GÖKHAN GÖNÜL’Ü YEDEKTE CANER İSYANI BIRAKTI

Göztepe maçından önce Gökhan Gönül’ün faranjit olduğu için 11’de yer almayacağı iddia edildi. Ancak tecrübeli oyuncunun 58’nci dakikada Douglas’ın yerine oyuna alınması bu iddianın gerçek olmadığını ortaya koydu. Gönül’ün geçici teknik adam Şenol Fidan’a, Caner oynatması gerektiğini söylediği için 11’den çıkarıldığı bildirildi. Çebi’nin maçtan önce Fidan’a, “tek sorumlu sensin. “Caner ve Elneny’nin yaptığının benzerini yapan olursa, gözünü budaktan sakınma” diye talimat verdiği ortaya çıktı.

Şenol Fidan tecrübeli oyuncuyu neden oynatmadığını, “maç kahvaltısında kadromuzda Gökhan Gönül vardı. Dün de taktik tahtasına Gökhan'ı yazmıştık. Dün idmana çıkmamasına rağmen oynatmayı düşünüyorduk. Doktorumuzla konuştuk sabah, kahvaltıya kalkamadı, kötü olduğunu söyledi. Serum tedavisi görüyordu Gökhan. Sorduğumuzda 25-30 dakika oynayabileceğini söyledi Gökhan, biz de ikinci yarıda oyuna attık kendisini” diye açıkladı. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder