"Sergen attı şampiyonluk geldi!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın Galatasaray'la karşılaştığı şampiyonluk maçı, Sergen'in altın golüyle bitti. 


siyahlabeyaz | Büyük maçların büyük oyuncusu olmuştur her zaman. Ama büyük takımlarda teknik direktörlük ateşten gömlek giymek gibidir.

Beşiktaş’ın,Galatasaray'la karşılaştığı şampiyonluk maçını anlatıyorum. Bitmesine çok az kalmıştı. Galatasaray korner kullanırken top Beşiktaş'ta kaldı. Sergen ve Tümer hücuma çıktılar. Galatasaray savunmada az adamla yakalanmıştı.

Sergen ceza sahasına yaklaşırken Tümer'e, sağ kanada pasını attı. Tümer beklemedi, Sergen'e bıraktı. O da sakin vuruşla golü attı.. Bu gol, Beşiktaş'ın 100. yılında attığı şampiyonluk golüydü. Bendeniz de şu cümleyi kullandım: “Sergen attı, şampiyonluk geldi!” Sonra kronometreme baktım, uzatmalarla beraber, daha 6 dakika vardı.

ZAMAN GÖSTERECEK

Büyük riske girmiştim. Çünkü futbol bu ve ligin finali oynanıyor. Alnımda boncuk boncuk terler oluşmuştu. Ama maç Sergen'in altın golüyle bitti. Beşiktaş şampiyondu… Sergen Yalçın, büyük maçların büyük oyuncusu olmuştur her zaman. Teknik direktörlüğünde gördüğüm en önemli husus ise ekibine çok önem vermesi ve kimseden çekinmeyen oyun yapısını benimsemesi.

Büyük takımlarda teknik direktörlük ateşten gömlek giymek gibidir. İki tarafın da sabır göstermesi, Beşiktaş'ın geleceği açısından bir numaralı madde, bence. Bakalım zaman neler gösterecek.
(Ercan Taner / Sözcü)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder