Sergen Yalçın'dan fedakarlık! Ön görüşmede... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sergen Yalçın'dan fedakarlık! Ön görüşmede...

Share This

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Abdullah Avcı'dan boşalan teknik direktör koltuğu için Sergen Yalçın'la el sıkıştı. İşte yapılan ön görüşmenin detayları...


siyahlabeyaz | Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah - beyazlı camianın efsane isimlerinden Sergen Yalçın ile her konuda prensip anlaşmasına vardı.


Henüz ıslak imzaların atılmadığı öğrenilirken, Ahmet Nur Çebi'nin yönetim kurulunda yapacağı oylamadan sonra ıslak imza bölümüne geçmek istediği bildirildi.

Bazı yöneticiler Aybaba'yı istiyor 

Yönetim kurulundaki bazı isimlerin Samet Aybaba'nın istediğini bilen Ahmet Nur Çebi, bu nedenle Sergen Yalçın ile sözleşme imzalamadı.

Prensip anlaşması tamam 

Sergen Yalçın'ın başka bir kulübe gitmemesi için genç teknik adam ile görüşerek prensip anlaşmasına varan Ahmet Nur Çebi, Göztepe maçından sonra yönetimle bir araya gelmeden önce yakın çevresine "Hoca tercihinde tribünlerin sesine kulak vermeliyiz. Biz bu kulübü yönetirken taraftarımızın da görüşlerini dikkate almalıyız. Sergen Yalçın bu şansı hak ediyor. Elbette yönetim kurulundaki arkadaşlarımın da fikri çok önemli. Camia için ortak bir karar alacağız" diye konuştuğu öğrenildi.

Ön görüşmede maddi fedakarlık sözü verdi... 

Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın ise, yapılan ön görüşmelerde para konuşmadığı limit sorunu yaşayan Beşiktaş'a maddi konularda her türlü fedakarlığı yapacağını da söylediği belirtildi. (Milliyet / Serdar Sarıdağ)


Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder