''Türk Thomas Müller'' için savaş başladı! Beşiktaş... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

''Türk Thomas Müller'' için savaş başladı! Beşiktaş...

Share This

Transfer dönemi son hız devam ederken Werder Bremen’de forma giyen Eren Sami Dinkçi için Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un devreye girdiği iddia edildi.


siyahlabeyaz | Süper Ligin 4 büyük takımının Werder Bremen’de forma giyen Eren Sami Dinkçi için adeta savaş başlattığı ortaya çıktı… bu sezon Werder Bremen’in genç takımıyla U-19 Ligin’de 14 maçta 16 gol ve 8 asistle her 77 dakikada bir gole katkı yapan 2001 doğumlu genç oyuncu ayrıca Alman Gençler Kupası’nda da 3 maçta 2 gol attı.


Werder Bremen’in alt yapısına Borgefeld’den kattığı Eren Sami’ye profesyonel sözleşme teklif ettiği ancak kabul etmediği, çünkü genç oyuncunun Türkiye’den aldığı teklifleri değerlendirmek istediği iddia edildi.

VIDEO | ABDULLAH AVCI'DAN OLAY SÖZLER : "BEN BÖYLE BİR TAKIM GÖRMEDİM HOCAM!"


Eren Sami’nin Borgefeld’deki eski hocası Burak Bahar’ın da devreye girdiği Werder Bremen’le sözleşme imzalaması için genç oyuncuyu ikna etmeye çalıştığı ancak özellikle Türkiye’ye dönmek isteyen ailesinin 18 yaşındaki genç oyuncu için özellikle İstanbul takımlarından birisine imza atması konusunda zorladığı bildiridi.

Ayrıca Almanya U-20 Milli Takımı’nın teknik direktörü Michael Baum’un da Eren Sami ile bir görüşme yaptığı ve Almanya’da kalmasını kendisini U-20 Milli Takımına almak istediğini söylediği gelen bilgiler arasında. Baum’un, hem kanat hem de forvet oynayabildiği için Thomas Müller’e benzettiği Eren Sami için ısrarcı olduğu belirtildi.

Türkiye'nin devleri peşinde

Bu arada Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın yanı sıra Trabzonspor ile Süper Lig’den bazı takımların Eren Sami’nin ailesiyle temas kurdukları ve kendisini transfer etmek istedikleri bildirildi. Eren Sami için özellikle F.Bahçe ve G.Saray’ın oldukça istekli olduğu, Werder Bremen’ın profesyonel sözleşme teklifini kabul etmemesinde iki İstanbul devinin etkisi olduğu bildirildi. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder