Beşiktaş Divan Kurulu'nda gerginlik! Atıf Keçeci'ye yakışmayan küfür... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş Divan Kurulu'nda gerginlik! Atıf Keçeci'ye yakışmayan küfür...

Share This

Siyah beyazlıların borcunun da açıklandığı bugünkü Beşiktaş Divan Kurulu'nda Başkan Ahmet Nur Çebi'nin konuşması öncesinde yaşanan gerginliğe Divan Kurulu Üyesi Atıf Keçeci sebep oldu. Küfür ettiği gerekçesiyle Keçeci'ye tepki gösterildi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ta gerçekleştirilen olağan divan kurulu toplantısı başlarken Ahmet Nur Çebi ve Yönetim Kurulu, tam kadro olarak yer aldı.


Gerçekleşen divan kurulu toplantısında gergin anlar da yaşandı. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin konuşması öncesinde söz almak için kürsüye çıktığı anlarda, Divan Kurulu Üyelerinden Atıf Keçeci'nin başkan Ahmet Nur Çebi'ye ağır küfür ettiği gerekçesiyle tepki gösterildi.

Yaşanan arbede esnasında divan kurulundaki diğer üyelerin de araya girdiği bilgisine ulaşılırken, Atıf Keçeci'nin bulunduğu yerden uzaklaştırıldığı ve ardından Başkan Ahmet Nur Çebi'nin konuşmasına başladığı öğrennildi.

Beşiktaş'ın borcu belli oldu!

Beşiktaş’ta olağan divan kurulu toplantısı Vodafone Park Kuzey Salonu’nda başladı. Beşiktaş Kulübü’nün olağan divan kurulunda denetim kurulu raporu da açıklandı. Siyah-beyazlıların, 2 milyar 961 milyon 902 bin 493 TL borcu bulunuyor.



Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder