Beşiktaş Sompo Sigorta'da çarpıcı detay! Açıklama geldi! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Kara Kartallar, Basketbol Gençler Ligi'ndeki oyuncularını, transfer yasağından dolayı A Takım kadrosuna katamıyor.


siyahlabeyaz | ING Basketbol Süper Ligi'nde Play-off mücadelesi veren ve FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde Türk Telekom ile eşleşen Beşiktaş Sompo Sigorta'da sıkıntılar bitmek bilmiyor.


Daha önce Jordan Theodore, James McAdoo ve Shaq McKissic'i takımda tutamayan Kara Kartallar, kadro derinliği için Basketbol Gençler Ligi'ndeki takımının oyuncularını ekleyemiyor.

"Daha önce kontrat yapılmamış"
Ribaund Dergisi'ne özel açıklamalarda bulunan Beşiktaş Sompo Sigorta Başantrenörü Burak Bıyıktay, "Kurallar gereği 2001 doğumlu oyuncularla kontrat yapılması gerekiyormuş; yapılmamış. Bu yüzden kendi BGL takımımızdaki oyuncuları bile transfer yasağından A takım kadrosuna katamıyoruz." ifadelerini kullandı.

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'ndeki Türk Telekom eşleşmesini de değerlendiren Bıyıktay, "Bizim için çok zor bir süreç başlıyor. Biz öncelikle sahaya kalan oyuncularımızdan eksilmeden çıkabilmeliyiz. Ancak o zaman rakiplerimize karşı bir şansımız olur. Aksi taktirde işimiz çok zor. Bir yandan play-off kovalayıp bir yandan Avrupa Kupası kovalamak çok zor olacak. Ama biz her maçı kazanmak için sahada olacağız." açıklamalarında bulundu.
(Ajansspor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder