Beşiktaş’ta Boateng, Sergen Yalçın’a mesajı verdi! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş’ta Boateng, Sergen Yalçın’a mesajı verdi!

Share This

Beşiktaş’ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Kevin-Prince Boateng, dünkü antrenmanda şov yaptı. 


siyahlabeyaz | Taktik maçında 3 gol ve 4 asistlik performans sergileyen Ganalı futbolcu, cumartesi günü Gaziantep’le Vodafone Park’ta oynanacak maç öncesinde hocası Sergen Yalçın’dan forma istedi.


Süper Lig’in 21. haftasında, Cumartesi günü Gaziantep FK’yi Vodafone Park’ta ağırlayacak Beşiktaş, bir günlük iznin ardından hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü.

Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda taktik ve kondisyon idmanı yapıldı. Kara Kartal’ın ara transfer döneminin son gününde İtalya Serie A ekibi Fiorentina’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Kevin-Prince Boateng, dünkü idmanda yer aldı.

Geçtiğimiz pazar günü yapılan takım çalışmasında bireysel olarak idman yapan Ganalı oyuncu, bu kez ekiple birlikte antrenman yaptı.

Teknik ekip karar verecek

Siyah-Beyazlılar’ın çift kale maç çalışması sırasında 3 gol ve 4 asistlik performans ortaya koyan Boateng, teknik direktör Sergen Yalçın’ı performansıyla oldukça memnun etti. Takım arkadaşlarıyla kısa sürede kaynaşan tecrübeli futbolcunun idmanın ardından Sergen Yalçın’la bir kez daha görüşüp Gaziantep maçında görev yapmak istediğini ilettiği bildirildi.

İdman eksiği sebebiyle ilk etapta oyuncusunu riske etmeme kararı alan ve yedek bekletmeyi düşünen Yalçın’ın, Boateng’in form grafiğinden oldukça memnun kaldığı ve 11 konusundaki kararını maç gününe kadar vereceği ifade edildi.

Vodafone Park’a hayran kalmıştı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’yle önceki gün Vodafone Park’ta biraraya gelip yeni stadını gezen Boateng, 42 bin kişilik stada hayran kalmıştı. Başkan Çebi’ye ek olarak; İkinci Başkan Adnan Dalgakıran ve Asbaşkan Emre Kocadağ’la da görüşen Boateng’in uzun yıllar Siyah-Beyazlı camiaya hizmet etmek istediğini ilettiği kaydedildi.
(Fanatik)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder