Beşiktaş'ta flaş Dorukhan Toköz iddiası! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta flaş Dorukhan Toköz iddiası!

Share This

Beşiktaş'taki yeni kontrat teklifine olumlu yanıt veren genç oyuncu Dorukhan Toköz, yönetimden aldığı sözlerin yerine getirilmemesi sonrasında geri adım attı. 


siyahlabeyaz | 23 yaşındaki futbolcu, dönem bitiminde Avrupa’ya gitmeyi planlıyor.

Kara Kartal’a 2018 yılında katılan Dorukhan Toköz, Siyah-Beyazlı formayla 1 sezonda ortaya koyduğu başarılı performansla Avrupa kulüplerinin transfer listesine girmişti.

23 yaşındaki futbolcu, sezon sonunda Euro 2020’de Türkiye forması giyip ardından Avrupa’ya açılmanın planını yaparken talihsiz bir olay yaşayıp Süper Lig’de Aytemiz Alanyaspor’la 6 Ekim 2019’da oynanan maçta dizinden sakatlanmıştı. Bu tarihten beri formasından uzakta kalan Dorukhan, geçen hafta Almanya’daki tedavisini tamamlayıp İstanbul’a döndü.

Hedefi, Euro 2020...

Sağlığına kavuşması sebebiyle bir an önce formasına geri dönmeyi planlayan genç oyuncuyla, teknik direktör Sergen Yalçın’dan, “15 gün daha burada tedavi sürecini devam ettir ardırdan takıma katılırsın” cevabı verildi.

Dorukhan’ın, bu yaz Avrupa’ya transfer olabilmek için Türkiye’nin Euro 2020 kadrosu için şansını zorlayacağı bildirildi. Beşiktaş’la 2021 yılında bitecek olan sözleşmesini uzatmak için yönetimle anlaşan tecrübeli ön liberonun, bu süreçte kendisine verilen sözlerin yerine getirilmemesi sebebiyle bu kararından geri adım attığı kaydedildi. Kulüple 2021 yılına kadar kontratı bulunan Dorukhan’la İtalya Serie A ekibi Udinese ilgileniyor.
(Fanatik)


Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder