Boateng, Beşiktaş'ı tercih etme sebebini açıkladı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Boateng, Beşiktaş'ı tercih etme sebebini açıkladı!

Share This

Siyah-beyazlı teknik adam, Ganalı yıldızdan sadece Burak Yılmaz ve Umut Nayir’le rekabet etmesini değil, N’Koudou, Ljajic ve Diaby ile de forma yarışı yapmasını istiyor.


siyahlabeyaz | Birçok farklı pozisyonda görev yapabilen Boateng’in ortaya koyacağı performansa göre Sergen Yalçın’ın ilk etapta Ljajic’i kanada kaydırması bekleniyor.


Ara transferin son günü Fiorentina’dan Kevin Prince Boateng’i kadrosuna katarak, hücum hattını daha da güçlendiren Beşiktaş, Ganalı oyuncuyu sadece Burak Yılmaz ve Umut Nayir ile rekabet etmesi için değil, Kevin N’Koudou, Abdoulay Diaby ve Adem Ljajic ile de forma yarışı yapması için renklerine bağladı.

Üçüncü bölgenin her alanında oynayabildiği için transfer edilen Boateng’e geniş kapsamlı bir sağlık kontrolünden geçirdikten sonra imza attırıldığı öğrenilirken, Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın bu oyuncunun gelmesi nedeniyle zaman zaman çift forvetli sistemi de uygulayabileceği ortaya çıktı. Genellikle forvet ve forvet arkası oynadığı için Boateng’i ilk etapta bu bölgelerde düşünen Yalçın, yeni transfer sayesinde kadro içerisinde bazı oyuncuların yerlerini de değiştirebilecek. Boateng’e forvet arkasında görev vermesi durumunda Ljajic’i kanatlarda kullanabilecek olan siyah-beyazlı teknik adamın, uygun maliyeti nedeniyle transferin son gününde Ganalı oyuncuya onay verdiği öğrenildi.

Beşiktaş dışında farklı takımlardan da teklif alan Boateng’in önceki gün Vodafone Park’ı gezerken yöneticilerle yaptığı sohbette, siyah-beyazlı takımı tercih ettiği için çok mutlu olduğunu söylediği kaydedildi. Yıldız futbolcunun, “Kariyerimde yeni bir çıkış yakalamak istiyorum ve Beşiktaş’ın bu anlamda bana en uygun kulüp olduğunu düşünüyorum. Beşiktaş taraftarının bu konuda bana çok destek vereceğini de hissediyorum. Dilerim takımımız başarılı olur ve ben de performansımla taraftarımızı mutlu edebilirim” ifadelerini kullandığı aktarıldı.
(Skorer)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder