Burak Yılmaz'dan Alanyaspor maçı öncesi açıklama - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Burak Yılmaz'dan Alanyaspor maçı öncesi açıklama

Share This

Beşiktaş'ta zorlu Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi futbolcular, iki haftadır üzdükleri taraftarlarını yeniden mutlu edebilmek için hırslı bir şekilde çalışırken adeta galibiyet yemini ettiler.


siyahlabeyaz | Takım kaptanı Burak Yılmaz da arkadaşlarıyla bir toplantı yaparken uyarılarda bulundu. Ligin en zorlu deplasmanlarından birine çıktıklarını hatırlatan Burak şu açıklamaları yaptı:


-Bu karşılaşmada kesinlikle bireysel hataya yer vermememiz gerek-

“Karşımızda çok iyi bir takım olacak. Rakibimiz hem diri hem de teknik. Bu karşılaşmada kesinlikle bireysel hataya yer vermememiz gerek. Hatta herkes saha içinde birbirinin eksiğini kapatmak için seferber olmalı” dedi.

-Galip gelmememiz için bir neden göremiyorum-

Maça istekli ve hırslı başlamalarının önemine dikkat çeken Tecrübeli futbolcu, “Takım olarak maça çok iyi başlangıç yapmalıyız. Özellikle son maçlarda sergilediğiniz takım birlikteliği mükemmel, bunu tekrarlarsak galip gelmememiz için bir neden göremiyorum” ifadelerini kullandı.
(Hürriyet)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder