Burak Yılmaz'dan Sergen Yalçın'a şok tepki! Sergen'den oyunculara sitem... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Burak Yılmaz'dan Sergen Yalçın'a şok tepki! Sergen'den oyunculara sitem...

Share This

Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Burak Yılmaz, dün akşam oynanan ve 1-0 kaybedilen Başakşehir karşılaşmasının 81. dakikasında oyundan alınmasının ardından Sergen Yalçın'a tepki gösterdi ve kulübeye uğramadan soyunma odasına gitti.


siyahlabeyaz | Süper Lig'in 22. haftasında Başakşehir'e konuk olan Beşiktaş, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı ve şampiyonluk yarışında ağır yara aldı.

Kara Kartal’ın genç teknik adamı Sergen Yalçın, takımın yıldız golcüsü Burak Yılmaz’ı Başakşehir karşılaşmasında ilk 11’de görevlendirdi. 34 yaşındaki futbolcunun oyunun ilk ve ikinci yarısında etkili olamamasını göz önünde bulunduran Yalçın, 34 yaşındaki futbolcuyu 81. dakikada oyundan alıp yerine Umut Nayir’ı sahaya sürdü.


Burak, bu değişikliğin ardından tepkisini, kulübeye uğramadan soyunma odasına giderek gösterdi.

BEŞİKTAŞ VE BAŞKAN AHMET NUR ÇEBİ SON DAKİKA PFDK'YA SEVK EDİLDİ!


Sergen Yalçın'dan oyuncularına sitem

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın, Başakşehir karşısında aldıkları mağlubiyet sebebiyle oyuncularına sitemde bulundu. Yalçın, “Oyunsal anlamda problemlerimiz var. Beşiktaş, hiçbir şey yapmayan takıma böyle kaybetmez. Ön tarafta bazı oyuncuların daha fazla sorumluluk alması lazım. Sezon başından beri gidişat iniş çıkışlı. Bir türlü oyun oturtamıyoruz. Önümüzdeki haftalarda bunu çözeceğiz” dedi.

'İçeri gitmiş olabilir, morali bozulmuş, kızmış olabilir'

Burak Yılmaz’ın oyundan çıkarken kulübeye uğramamasına değinen siyah-beyazlı teknik adam, "O ara oyuna bakıyordum. İçeri gitmiş olabilir, morali bozulmuş, kızmış olabilir. Normal şeyler bunlar. Onlar da kafalarında yargılamalar yapıyorlar. O nabızlarda bunlar normal şeyler." dedi. (Fanatik)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder