FLAŞ | Sergen Yalçın'dan maç önü açıklamalar! Boateng bugün sahada... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

FLAŞ | Sergen Yalçın'dan maç önü açıklamalar! Boateng bugün sahada...

Share This

Vodafone Partk'ta taraftarının önünde ilk karşılaşmasına çıkacak olan Sergen maç öncesinde çarpıcı açıklamalar yaptı.


siyahlabeyaz | Boateng ile ilgili soruları da yanıtlayan Sergen Yalçın şu açıklamaları yaptı,


"Heyecanlı olmamak mümkün değil. Yıllar sonra buraya teknik direktör olarak dönmek mutluluk verici. Geçen hafta kazanmak önemliydi. Bugün de kazanarak yarışmacı takım kimliğimizi sürdürmek istiyoruz."

"Zor bir dönemde geldik bunun farkındayız ama bunun için buradayız zaten. Yapabildiğimizin en iyisini yapmaya çalışacağız, hiç kimsenin şüphesi olmasın."

"Puan durumu olarak çok sağlıklı bir yerde değiliz. Kredimiz yok ve iyi bir futbol oynayarak bugün kazanmak istiyoruz, camia olarak zor bir süreçten geçiyoruz ama Beşiktaş bunun altından kalkmasını bilir. Biz de aynı şekilde bu zorluğun altından kalkabiliriz"

"Bunun altından kalkacak tecrübemiz ve karakterimiz var. Umarım daha iyi yerlere çıkabiliriz. Elimizde sadece lig kaldı ama yukarıyı zorlamaya çalışacağız."

Oyuna girebilir

"Boateng'in fiziksel olarak hiçbir eksiği yok. Antrenmanlara katıldı, iyiydi. Maçın gidişatına göre bugün oyuna girebilir."

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder