Georges Kevin Nkoudou’nun durumu Sergen Yalçın'ın canını sıktı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Georges Kevin Nkoudou’nun durumu Sergen Yalçın'ın canını sıktı

Share This

Beşiktaş'ın kanat oyuncusu Georges Kevin Nkoudou’nun sürekli sakatlanması Sergen Yalçın'ın canını sıktı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ın sezon başında Tottenham’dan aldığı Georges Kevin Nkoudou’nun performansı ve sürekli sakat olması Sergen Yalçın’ın canını sıkmış durumda. Fransız oyuncunun bileği burkulduğunda ya da en ufak bir ağrı hissettiğinde sakat olduğunu belirterek ya idmana çıkmaması ya da düz koşu yapması ortamı gerdi. 


Gelen bilgiler ise Fransız oyuncunun Tottenham’da da benzer sorunları yaşadığı ve bu yüzden Premier Lig kariyerinde çok az maça çıkabildiği bildirildi. Kevin Nkoudou’nun mental anlamda çok zayıf olduğu, basit bir sakatlığı bile sağlık ekibine taşımasının herkesi rahatsız ettiği bildirildi.

Sergen Yalçın sürekli soğukkanlılık üzerinde duruyor

Bu arada Cumartesi akşam oynanacak Trabzonspor maçını büyük bir heyecanla bekleyen Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın oyun planını sakinlik üzerine kurdu. Vodafone Park’taki atmosferi arkalarına almak için oyuncularıyla birebir görüşmeler yapan genç teknik adam, oyun temposunu ele geçirmeleri konusunda tüm oyuncularına özel uyarılarda bulundu. Maça bol pas yapıp, oyunun kontrolünü ele alarak başlamak isteyen Sergen Yalçın'ın Ümraniye’de tüm futbolcularına, ''soğukkanlı olun'' ifadelerini kullandığı bildirildi.
(Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder