Mircea Lucescu’da son 3 detay ! Yönetim ne veriyor? Rumen hoca ne istiyor? : "Sergen’in alanına girmem. Taktiğe karışmam..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Mircea Lucescu’da son 3 detay ! Yönetim ne veriyor? Rumen hoca ne istiyor? : "Sergen’in alanına girmem. Taktiğe karışmam..."

Share This

Beşiktaş, Mircea Lucescu ile görüşmelerini sürdürüyor. Beşiktaş’ta Mircea Lucescu’nun futbol aklı olarak takımın başına geçmesi için başlatılan görüşme süreci devam ediyor.


siyahlabeyaz | Yönetim ile Rumen teknik adam arasında üç konuda fikir ayrılıkları yaşanıyor. Bu fikir ayrılıklarının üstesinden gelinmesi durumunda Rumen teknik adamın iş başı yapması bekleniyor.


* Haziran ayına kadar bize danışmanlık hizmeti ver. Doktorunun verdiği süre tamamlanınca İstanbul’a taşın. Kulüpte bir odan olsun. Sportif direktörlük görevini üstlen.
- İstanbul’da da kalabilirim. Göreve de başlarım. Ancak sportif direktörlük değil CEO’luk isterim. Futbol takımının tüm planlaması ve programlaması bende olur.

* Sergen Yalçın’a fikir ver. Önerilerini sun. Zaten o da seninle çalışmak istiyor. Sen bilginden yararlanmak istiyor.
- Sergen’in alanına girmem. Taktiğe karışmam. Sadece planlama ve programlama işlerini idare ederim.

* Shakhtar’a kurduğun sistemi bize getir. Kimse işine karışmasın. Transferde tek yetkili sen ol.
- Türkiye’de işler öyle yürümez. Şimdi böyle konuşuruz ama bu sonra değişir. O yüzden Başkan ve iki asbaşkanın da içinde bulunduğu bir komisyon içinde yer almayı tercih ederim. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder