"Sergen hocanın buraya gelmesi kulübü tekrar ayağa kaldırdı" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Sergen hocanın buraya gelmesi kulübü tekrar ayağa kaldırdı"

Share This

Beşiktaş’ın yeni transferi Kevin-Prince Boateng, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


siyahlabeyaz | İşte Boateng’in yaptığı açıklamalar:


-Benim gol atmam ve maçı kazanmamız beni mutlu etti-

"Harika bir başlangıç oldu. Maçı kazanmak en önemlisiydi. Gol atmak herkesi mutlu eder. Ben bir takım oyuncusuyum. Benim gol atmam ve maçı kazanmamız beni mutlu etti"

-Milan hariç 10 numara pozisyonunda oynamadım-

"10 numara pozisyonunu seviyorum. Daha önce oynadığım takımlarda Milan hariç 10 numara pozisyonunda oynamadım. Takımlar genelde 10 numara pozisyonunda rotasyon yapıyorlar. Ben orada verimli oynayabilirim."

-Sözleşme cevabı-

'Beşiktaş'la sözleşmen 6 aylık mı, 1.5 yıllık mı' sorusuna Boateng; "Burada olmak çok güzel. Mümkün olduğu kadar çok sayıda maça çıkıp katkı yapmak istiyorum. Bunları düşünmeye başlarsam, takıma katkı yapmam zor olur."

-Burada 3 yıl boyunca kalmak isterim-

"Maçtaki atmosferi gördüğümde ben de kendi kendime 'Daha önce gelebilirmişim' dedim. Buradaki pozitif havayı görünce burada 3 yıl boyunca kalmak isterim. Tabii ki eşime de danışmam lazım"

-Hocanın buraya gelmesi kulübü tekrar ayağa kaldırdı-

"Sergen hoca ile birbirimizi tanıma aşamasındayız. Birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Hocanın benden ne istediğini ben gayet iyi anlıyorum. Büyük ihtimal ile 1 aylık süre içerisinde ilişkimiz daha iyi noktaya gelecek. Hocanın kulüp için nasıl bir sembol olduğunu gayet iyi biliyorum. Hocanın buraya gelmesi kulübü tekrar ayağa kaldırdı"

-Maçına ardından 'Niyahet evini buldun' diye bana mesaj attılar-

"Seyahat etmeyi seviyorum. Bugün hangi çocuğa sorsanız bir takımda kariyerini geçirmek istediğini söyler. Ben çok farklı liglerde oynadım. Bu noktada izler bıraktım. Farklı diller ve kültürler öğrendim. Pişman değilim. Listedeki tek eksik Türkiye'ydi. Bunu da tamamladık. Maçın ardından Berlin ve Kreuzberg’deki arkadaşlarım 50’den fazla mesaj attı. 'Niyahet evini buldun' dediler."

-Kendimi uzun zamandır burada gibi hissediyorum-

"Gelmeden önce takımdaki baskıdan bana bahsettiler. Burada pozitif bir atmosfer var. Birliktelik ve arkadaşlık adına takım iyi durumda. Bunu başarmak zordur. Burada bu var. Buraya Sergen hocanın gelmesi büyük heyecan yarattı. Bunun da etkisi var. Kendimi uzun zamandır burada gibi hissediyorum. Şimdi maç maç ilerleyip takımı yukarı taşımak istiyoruz"

-Ligi kazanırsak, o zaman bir şeyler organize ederiz-

'Şampiyon olursanız statta konser verir misin?' sorusuna Boateng; "Daha çok uzun yol var. Ligi kazanırsak, o zaman bir şeyler organize ederiz. Önce cuma günkü maçı kazanalım."
(ortacizgi.com)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder