Sergen Yalçın geldi Beşiktaş, Fenerbahçe’yi geçti - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın fırtınası başladı. Takıma büyük bir hava getiren Yalçın'ın Fenerbahçe ve Galatasaray karşısında da moral motivasyon olarak büyük katkı sağladığı görülüyor.


siyahlabeyaz | Sergen Yalçın’ın, Beşiktaş teknik direktörü olarak göreve gelmesinden sonra forma satışları bir anda patladı… yaklaşık bir hafta öncesine kadar F.Bahçe’den yaklaşık 3 bin 500 forma az satan siyah-beyazlılar bu farkı kapattı. Ezeli rakiplerinin önüne geçti. Sergen’la anlaşma yapılmadan önce Beşiktaş 139 bin, F.Bahçe ise 142 bin 500 forma satmıştı.

Ancak bu süreçte Kartal Yuvalarına yüklenen siyah-beyazlı taraftarlar farkı kapatarak F.Bahçe’yi geçti. F.Bahçe’nin forma satışı bu süreçte yaklaşık 500’de kalırken, Beşiktaş ise 5 bine yakın forma satarak F.Bahçe’nin önce geçti. 

Galatasaray da yine aynı dönemde 500 civarında forma sattı. Ancak G.Saray’ın forma satışı 200 bin’e oldukça yaklaştı. Gelen bilgilere göre yaklaşık 5-6 bin forma daha satması durumunda Galatasaray, 200 bin forma satış rakamına ulaşmış olacak. 

SERGEN YALÇIN, TERİM’İN SİSTEMİNİ KOPYALADI

Kevin Prince Boateng’in gelmesiyle Sergen Yalçın farklı bir oyun sistemi üzerinde çalışmaya başladı. İdmanlarda Fatih Terim’in, Galatasaray’da forma giyerken Burak Yılmaz’ı, Didier Drogba’nın arkasında 9.5 numarada oynattığı gibi denemeye başladı. Sergen’e göre bu oyun sistemi sayesinde Adem Ljajic de o dönemde Wesley Sneijder’in verdiği verimi verebilecek.

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder