Sergen Yalçın'ın yeni Beşiktaş'ının kare ası belli oldu - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın gelecek sezon düşündüğü kadrounun kare ası belli oldu.


siyahlabeyaz | Beşiktaş, gelecek sezonun transfer planlamasını yaptı. Beşiktaş kiralık olarak başka takımlarda oynayan iki ismi gelecek sezon kadroda tutacak. Sergen Yalçın takımın iskeletini Türk oyuncular üzerinden kuracak.


Fatih Aksoy geri dönecek

Sergen Yalçın'ın ilk olarak orta sahada forma giyen Fatih Aksoy'un gelecek sezon takımda tutulmasını istediği öğrenildi. Sivasspor'da kiralık olarak forma giyen Fatih Aksoy, gelecek sezon Beşiktaş'ın orta sahasında kilit rol alacak.

Oğuzhan Özyakup'a çok güveniyor

Sergen Yalçın, Oğuzhan Özyakup'a çok güveniyor. Bu yüzden Feyenoord'a kiralanan oyuncunun gelecek sezon takımda kalmasını istiyor.

Diğer önemli isim ise Dorukhan Toköz

Sergen Yalçın, Dorukhan Toköz'ün sakatlıktan dönüşünü de merakla bekliyor. Başarılı teknik adam, Atiba ile beraber 3 Türk ismin orta saha rotasyonunda en güvendiği isimler olduğunu yönetime iletti.

Stopere Erdoğan Kaya monte edilecek

Sergen Yalçın'ın stoper bölgesine monte edeceği genç isim ise Erdoğan Kaya olacak. Sergen Yalçın 2001 doğumlu oyuncunun gelişimi hakkında sürekli bilgi alıyor.

Sergen Yalçın'ın en önemli iki transfer isteği

Sergen Yalçın'ın gelecek sezonun transfer bütçesinin en önemli kısmını ise kaleci ve golcü transferine ayrılmasını istediği öğrenildi. Yalçın'ın tartışma yaratmayacak iki transferin takımı çok başka yerlere taşıyacağını yönetimle paylaştığı öğrenildi. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder