Sezonu erken açmak şöyle kalsın Ekstradan 8 ya da 4 milyon Euro - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sezonu erken açmak şöyle kalsın Ekstradan 8 ya da 4 milyon Euro

Share This

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın, sezonu erken açmamak için, yönetim ise futbolcuların primleri nedeniyle UEFA Avrupa Ligi'ne ön elemeli olarak katılmak istemiyor.


siyahlabeyaz | Beşiktaş gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi’nde yer alırsa hem mali anlamda, hem de lige erken başlama anlamında oldukça sıkıntılı bir süreç yaşayacak... eğer lig ilk 4 içinde bitirilir ve UEFA Avrupa Ligi’nde ön eleme oynamak zorunda kalınırsa maçlar Temmuz sonu Ağustos başında start alacağı için kampın, Euro 2020 devam ederken başlaması gündeme gelecek. Yeni Malatyaspor’la bu sezon Avrupa’da sezona erken başlayan Sergen Yalçın daha sonra oyuncular düştüğü için erken sezon başlangıcı istemiyor. 


Yönetim borç artmasın diye Avrupa istemiyor

Beşiktaş’ın ön eleme oynaması durumunda Avrupa Kupalarını istememesinin bir başka nedeni ise özellikle yabancı oyuncuların sözleşmelerinde yazan Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi primleri. Karius, Vida, Elneny, Ljajic, Nkoudou, Diaby, Lens, Boateng ve Burak Yılmaz’ın sözleşmelerinde Avrupa Kupalarına katılma primi yer alıyor. Şampiyonlar Ligi’ne kalınması durumunda bu prim toplamda 3-8 milyon Euro’yu buluyor. Ön elemelere kalınması 3, gruplara kalınması 8 milyon Euro. Aynı prim UEFA Avrupa Ligi için de geçerdi. Elemelere kalınması durumunda rakam 1.5 milyon Euro’yu gruplara kalınması durumunda ise 4 milyon Euro’yu bulacak. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder