Trabzon'un artıları, Beşiktaş'ın eksileri Sergen Yalçın'ın gözünü korkuttu - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Trabzon'un artıları, Beşiktaş'ın eksileri Sergen Yalçın'ın gözünü korkuttu

Share This

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın hafta sonu oynanacak Trabzonspor derbisine hazırlanıyor. Rakibin artılarını iyi bilen genç teknik adam, kendi takımının eksilerine de çözüm arıyor.


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın, Trabzonspor’u çalışmaya başladı… Vodafone Park’ta yenilerek taraftarları hayal kırıklığına uğratmak istemeyen Sergen’in gözünü Trabzonspor’un pek çok artısı korkuttu.


Frikiklerden Sosa ile şut çekme özelliği, gol şanslarındaki özellike Sörloth’un bitiriciliği, ceza sahası dışından şut şansı yaratmada orta saha oyuncularının becerileri, bireysel yeteneklerden pozisyon yaratmada Sosa, Nwakaeme, Sörloth’a bir de Guilherme’nin eklenmesi, gol pozisyonlarına girme konusunda yaşanan rahatlık. Bir kanatta Nwakaeme diğer kanatta Guilherme ile yakalanan uyum. Rakipten top çalmanın yanı sıra duran topları savunmada da kendilerine az şans verilecek olması, Sergen’i Trabzonspor maçı öncesinde oldukça rahatsız ediyor.

TAKIMININ 4 EKSİĞİ SERGEN’İN GÖZÜNÜ KORKUTUYOR

Trabzonspor maçı için çalışmaya başlayan Sergen Yalçın, Beşiktaş’ın bazı eksiklerini keşfetti… hafta sonuna kadar bu eksikleri üzerinde çalışma kararı alan başarılı teknik adam özellikle 4 madde üzerinde durma kararı aldı.

* Defansın yaptığı ofsayt hataları
Vida ve Ruiz’in pozisyon alma hataları yapmamasını isteyen Sergen, Caner’in ve Gönül’ün yokluğunda sahaya sürmeyi düşündüğü Douglas’la görüşmeler yapacak.

* Ceza sahası dışından şut çektirme konusunda zaaflar.
Atiba ve Elneny ile ceza sahası üzerine seken topların kaleye şut olarak dönmesini engelleme konusunda konuşacak.

* Karşı takıma çok pozisyon verme.
Özellikle atak oyuncularını dur toplarda stoperleri savunmaları ve kanat hücumcularını ise Novak ve Pereira ile gelmesini sağlayacak.

* Kontra atakları savunma
Nwakaeme’nin karşısında Douglas’ı düşünen Sergen, sambacıya yardım getirme üzerinde çalışacak. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder