Ve Sergen Yalçın'dan sürpriz kadro! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Vodafone Park’ta saat 20:00’de başlayacak olan derbiyi Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını ise Aleks Taşçıoğlu ve Erdem Bayık yapacak. Mücadelenin VAR hakemiyse Ali Palabıyık.


siyahlabeyaz | Beşiktaş ile Trabzonspor yarın oynanacak karşılaşma ile  lig, kupa ve özel maçlarda 130’uncu kez karşı karşıya gelecek. 129 karşılaşmada Beşiktaş (biri penaltı atışları olmak üzere) 53 galibiyeti alırken, Trabzonspor'un (biri penaltı atışları ile) 45 galibiyeti bulunuyor.


Siyah-beyazlıların Trabzonspor karşısındaki muhtemel 11’i şu şekilde: “Karius - Gökhan Gönül, Vida, Ruiz, Rebecho, Elneny, Atiba, Lens, Boateng, Caner (N'Koudou), Burak

Ljajic kadroya alınmayabilir

Beşiktaş'ta Adem Ljajic'in Trabzonspor maçı kadrosunda yer alması beklenmiyor. Hafta başından bu yana yaşadığı şiddetli grip nedeni ile Adem Ljajic'in, düne kadar ağır serum ve ilaç tedavisi gördüğü, aşırı derecede yorgun düşen Ljajic'in yarına kadar toparlamasının neredeyse imkansız olduğu için Trabzonspor maç kadrosunda yer almasının beklenmediği gelen bilgiler arasında. (siyahlabeyaz)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder