Beşiktaş'ın transfer planı! Vida giderse o gelecek - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Galatasaray ile kritik bir mücadeleye çıkacak olan Beşiktaş'ta, transfer çalışmaları da sürüyor. 


siyahlabeyaz | Bonservis gelirine ihtiyaç duyan siyah-beyazlılarda satılması planlanan ilk isim Domagoj Vida olarak dikkat çekiyor. Kartal, bu durumda Vida'nın yerini dolduracak ismi ise Hollanda'da buldu. Beşiktaş, Utrecht forması giyen Justin Hoogma için nabız yoklamaya başladı.

Siyah-beyazlılarda yeni sezon transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Birçok kulübün peşinde olduğu Domagoj Vida'yı yüksek bir bedelle satarak hem maliyetinden kurtulmak isteyen hem de, bütçe yaratmak isteyen Beşiktaş yönetimi, Hırvat stoper gittiği zaman zor durumda kalmamak için kolları sıvadı. Vida'nın yerini doldurabilecek düşük maliyetli bir stoper arayan siyah-beyazlılarda Sergen Yalçın'ın kardeşi Gürsoy'un uzun süredir izlediği Justin Hoogma, bu kez de kulübün scoutları tarafından izlendi.

AJAX FORVETLERİNE GEÇİT VERMEDİ!

Utrecht'in Ajax'ı 2-0 yendiği kupa maçını izlemek için Hollanda'ya giden Beşiktaş'ın scoutları Utrecht'in 2-0 kazandığı maçta, Ajax'ın forvetlerine adım attırmayan Hoogma'yı listeye aldılar. Bonservisi Hoffenheim'de bulunan 21 yaşındaki 1.90 boyundaki sol stoper Hoogma, Utrecht'te kiralık oynuyor. (Sabah)


Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder