Beşiktaşlı 2 oyuncuya gitmesi için kolaylık sağlanacak! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaşlı 2 oyuncuya gitmesi için kolaylık sağlanacak!

Share This

Beşiktaş'ta teknik direktörlük koltuğuna Sergen Yalçın'ın oturmasının ardından kadroya girmekte zorlanan Enzo Roco ve Douglas ile sezon sonunda yollar ayrılacak.


siyahlabeyaz | Siyahbeyazlıların bonservis bedeli ödemediği iki oyuncuya sezon sonu kolaylık sağlanarak gitmelerine izin verilecek.


Roco, 6 haftadır sahada yer almazken son oynanan Alanyaspor maçında kafileye bile dahil edilmedi. Douglas da son 4 karşılaşmada kadro dışıydı.

MİRİN'DE HAYAL KIRIKLIĞI

Zulte Waregem, Beşiktaş'tan kiraladığı Cyle Larin'i başarılı olunca 2.5 milyon Euro'luk opsiyonu kullanma kararı almıştı. Kanadalı'dan gelir elde edecek olan siyahbeyazlılar, Toulouse'a kiralık giden Isimat-Mirin'de ise hayal kırıklığı yaşadı.

Fransız ekibi 17 maçta 16 mağlubiyet ve 1 beraberlik alırken, Mirin kadroya girmekte zorlanıyor. Toulouse'un tecrübeli savunmacının 2 milyon Euro'luk opsiyonunu devreye sokmayacağı bildirildi.
(Sabah)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder