"Beşiktaş’ta halen bunu anlayamamış olanlar vardı!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Seyircisizlik bir yana, aniden şiddeti artan yağmur diğer yana. Derbinin ilk yarısında bir tek top patlak değildi diyeceğim o da Caner’in değiştirdiği pozisyon öncesi patladı zaten!


siyahlabeyaz | İlk 45’te yağmurun ağırlaştırdığı zeminde her iki takım da 44’er pas hatası yaptı. Galatasaray’ın, Sivas’ta 15-45 arası oynadığı oyunu oynayabilecek genel şartlar yoktu.

 ‘Belhanda taraftar baskısı yokken daha etkili olur belki’ planı, Faslı orta sahanın 7 top kaybıyla suya düştü. İlk isabetli şut 30’da Feghouli’den geldi, pozisyon Beşiktaş savunmasının hatasıydı. Sergen Yalçın kesinlikle, ‘Duran toplarda Donk’u boş bırakın’ dememiştir ama alan savunması demek aynı zamanda rakip oyuncunun hareketlenebileceği alanı bir şekilde adamı da savunmak demek, Beşiktaş’ta halen bunu anlayamamış olanlar vardı! Burak ilk 45’te ne kadar hareketlendiyse Beşiktaş o kadar etkili oldu. Beşiktaş, 2. yarıda Gökhan sakatlanana kadar disiplinliydi ama final toplarında kadronun ofansif beceri eksikliği fazlaydı. 70-84 arası Beşiktaş neredeyse hiç çıkamadı ama Galatasaray bundan faydalanamadı.

Gecenin sorusu 

Futbol önemsiz şeylerin en önemlisi tamam da sağlık önemli şeylerin en önemlisi değil mi?

Maçın starı  

Ağır zeminde bir stoper veya kaleci ön plana çıkacaktı. Marcao sahanın en iyi stoperiydi, Muslera her zamanki klasında, Karius ise son bir aydaki seviyesinin üstünde performans sergiledi.

Maçın olayı

Maçın oynanması.

Kısa mesaj 

Söz konusu hayatsa koronavirüse karşı futbolcular ve teknik direktörlerin de izole olmak, önlem almak en doğal hakları.
(Ali Ece / Fanatik)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder