Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'dan bir ilk! Her gün 10 dakika... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'dan bir ilk! Her gün 10 dakika...

Share This

Herkes Beşiktaş'ın Sergen Yalçın yönetiminden Galatasaray derbisinden nasıl bir perfomans ortaya koyacağını merak ediyor.


siyahlabeyaz | 48 yaşındaki Yalçın, futbolcu olarak bir çok derbi yaşayıp onlara başrol oyuncusu olarak imza atsa da ilk kez Beşiktaş teknik direktörü olarak bir büyük mücadeleye çıkacak.


Sergen Yalçın, mizaç olarak çok rahat bir insan olarak bilinir. Ki kendisi de bugüne kadar en çok Beşiktaş'a imza attığı törende çok heyecanlandığını açıkladı.

Siyah beyazlıların başına geldiğinden bu yana kendi tarzını ortaya koyan Yalçın'ın en büyük farkı, rahatlığı. Oyuncularını katı disiplin kurallarıyla boğmayan Yalçın, sürekli olarak "Burası Beşiktaş, büyük kulüp ve siz de buna göre düşünün, hareket edin ve oynayın" felsefesini aşılıyor.

BİZ KAZANMAYA DAHA MECBURUZ

Geride kalan haftalarda Yalçın, bu anlayışını oyuna da yansıttı. Takım geri dönüşlerde zaaf içine düşse de hücum prensibinden ödün vermedi.

Yalçın, basın toplantılarında da "Beşiktaş, oyuna hükmeder ve ofansif oynar" sözlerini sık sık tekrarladı.

Şimdi Yalçın'ın takımını derbiye nasıl hazırladığı da merak konusu...

Edindiğimiz bilgilere göre Yalçın, göreve geldiği günden bu yana ilk defa oyuncularıyla her gün 10'ar dakikalık toplantılar yaptı.

Yalçın, bu toplantılarda oyuncularını kazanmaya odaklamak için çalışıyor.

Yalçın, "Türk Telekom'a Beşiktaş, çok kez gitti. Ama ilk defa benimle gidecek. Ve ben orada 3 puan istiyorum. Sadece Galatasaray'ın değil, bizim de kazanma mecburiyeti var. Şampiyonluk şanmımızın zayıf görünmesi bizi bu maçı 'Kaybetsek de olur' diye düşünmemizi haklı göstermez. Biz daha çok kazanmak zorundayız" dedi.
(Ajansspor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder