Edwin Gyasi'nin maliyeti belli oldu! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Bir taraftan ligde şampiyonluk yarışında kalmak isteyen Beşiktaş, diğer taraftan da gelecek sezonun planlamasını yapıyor.


siyahlabeyaz | Siyah-beyazlılarla ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Beşiktaş, forvet oyuncusu Edwin Gyasi’yi transfer etmek istiyor mu? Gyasi ile görüşme yapıldı mı? İşte detaylar...


Beşiktaş’ta transfer gündemi Edwin Gyasi

Gelecek sezon için planlamalara başlayan Beşiktaş’ın, CSKA Sofya forması giyen Hollanda doğumlu Ganalı futbolcu Edwin Gyasi ile ilgilendiği iddia edildi.

‘Beşiktaş, Gyasi ile ilgileniyor’

Sports World Ghana adlı internet sitesi, Beşiktaş’ın futbolcuyu gelecek sezon için kadroya katma planı olduğunu öne sürdü.

Gyasi’nin maliyeti yüksek değil

Beşiktaş adına bu transferin cazip olmasının futbolcunun maliyetinin çok yüksek olmaması olduğu ifade ediliyor. Oyuncunun maliyetinin en fazla 1 milyon Euro olacağı söyleniyor.

Gyasi bu sezon kaç gol attı?

MLS macerasının ardından tekrar CSKA’ya dönen futbolcu, çıktığı 4 maçta rakip ağları 1 kez havalandırmıştı.

Çok amaçlı futbolcu: Gyasi

28 yaşında ve 1,85 boyundaki futbolcu, 5 kez Gana Milli Takımı formasını terletti. Gyasi, forvet dışında sağ açık pozisyonunda da oynayabiliyor. 
(Ajansspor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder