Fatih Aksoy, Beşiktaş'a dönecek mi? Rıza Çalımbay açıkladı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Fatih Aksoy, Beşiktaş'a dönecek mi? Rıza Çalımbay açıkladı!

Share This

Süper Lig'de gösterdikleri performans ile şampiyonluk yarışında önemli bir pozisyonda olan Demir Grup Sivasspor teknik patronu Rıza Çalımbay, Skorer'e özel açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | İşte Çalımbay'ın açıklamaları;


Bence Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor, Fenerbahçe her zaman ayakta kalır. Kötü duruma düşmezler. Her zaman dik dururlar. Ters bir şey olsa bir anda yardım kampanyaları patlar vs. kulübü tekrar ayağa kaldırırlar. Beşiktaş bana göre o kadar kötü değil. Kadrosu da çok iyi. Bir sıkıntılar yok bana göre yani bu kadro çok iyi şeyler yapabilecek bir kadro.

Daha 9 tane maç var. O 9 maçı çok iyi kullanırsa Sergen hoca yukarılarda iyi bir yerde bitirebilirler yani. Önümüzdeki sezon yönetim mutlaka bir şey yapar. Dediğim gibi büyük takımlara hiçbir şey olmaz kolay kolay. Onun için o takımlara kim giderse gitsin eli geniştir. İstediği oyuncuya sahip olabilir. İstediği oyuncuları bulabilir. Maddi açıdan baktığınız zamanda geçici olarak sıkıntı yaşarlar ama eninde sonunda toparlanırlar ve iyi yerlere gelirler.

Fatih Aksoy dönüyor mu?

Sözleşmesi bitiyor, dönebilir. Şu anda burada da çok iyi bir çıkış yaptı. Beşiktaş takımı ondan yararlanabilir, yararlanmaması için herhangi bir durum yok.

Eğer Beşiktaş kulübü farklı bir şey düşündüğü takdirde ben de Sivasspor’da olursam eğer devam etmek isterim. Gerçekten çok iyi bir oyuncu hem de çok iyi bir insan profesyonel hem de. 
(Skorer)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder