Flaş Koronavirüs açıklaması! Galatasaray - Beşiktaş derbisi seyircisiz mi oynanacak? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Flaş Koronavirüs açıklaması! Galatasaray - Beşiktaş derbisi seyircisiz mi oynanacak?

Share This

Türkiye'de koronavirüs vakasına rastlanmasının ardından hafta sonundaki Galatasaray - Beşiktaş maçının seyircisiz oynanması gündeme geldi.


siyahlabeyaz | Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray sahasında Beşiktaş ile derbide karşılaşacak. Türkiye'de koronavirüs vakasının resmen açıklanmasının ardından derbinin seyircisiz oynanacağı iddiası ortaya atıldı. Galatasaray Beşiktaş derbisi ne zaman, Galatasaray Beşiktaş derbisi seyircisiz mi oynanacak gibi aramaların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.


Galatasaray - Beşiktaş derbisi seyircisiz mi oynanacak?

Süper Lig'de Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak derbi öncesi koronavirüs iddiası ortaya atıldı. Türkiye Gazetesi'nden Ömer Faruk Ünal, TGRT'de yaptığı açıklamada, "TFF büyük ihtimalle bir açıklama yapacak. Galatasaray - Beşiktaş derbisinin seyircisiz oynatılması söz konusu" dedi.

Galatasaray - Beşiktaş derbisi ne zaman?

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray ile Beşiktaş 26. hafta maçında karşı karşıya gelecek. Galatasaray Beşiktaş derbisi 15 Mart Pazar günü saat 19:00'da başlayacak ve beIN Sports'tan naklen yayınlanacak.
( Futbol Arena )


Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder