Sergen Yalçın biletini kesti! Beşiktaş'ta o isim yolcu - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sergen Yalçın biletini kesti! Beşiktaş'ta o isim yolcu

Share This

Süper Lig'de geride kalan 24 haftada 40 puan toplayan ve 4. sırada bulunan Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması da şekillendiriliyor. Beşiktaş yönetimi, Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda bu sezon oynadığı futbolla hayal kırıklığı yaratan oyuncu ile sezon sonunda yolları ayırma kararı aldı.



siyahlabeyaz | Teknik direktör Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş'ta, gelecek sezonun kadro planlaması şekillendiriliyor. Sergen Yalçın'ın verdiği rapor doğrultusunda yolların ayrılacağı isimleri belirleyen siyah beyazlı yönetim, bu sezon oynadığı futbolla hayal kırıklığı yaratan oyuncunun biletini kesti.

Türkiye'nin haberine göre Adem Ljajic'in Beşiktaş macerası sezon sonunda noktalanacak. Geçtiğimiz sezon başında Torino'dan kiralanan ve 11 gol atıp 13 asist yaparak çok başarılı bir performans ortaya koyan Boşnak asıllı yıldızın önceki yönetim tarafından tapusu alınmıştı. Bonservisine 6,5 milyon avro ödenen 28 yaşındaki orta saha oyuncu bu sezonki performansıyla hayal kırıklığı yarattı.

Çıktığı son 10 maçta sadece 1 gol atıp 1 asist yapan Ljajic'in sezon sonunda gönderilmesine karar verildi. Habere göre Sergen Yalçın da yönetime verdiği raporda yıldız oyuncuyla önümüzdeki sezona devam etmek istemediğini bildirdi.

Ayrıca Ljajic'in alacakları ödenmediği gerekçesiyle sık sık huzursuzluk çıkarması ve takımdaki diğer oyuncuları da menfi yönde etkilemesi bardağı taşırdı.


Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder