Anderson Talisca konuştu! "Beşiktaş'tan ayrılırken..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın eski yıldızı Anderson Talisca, kariyeriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Brezilyalı yıldızın Beşiktaş açıklaması dikkat çekti.


siyahlabeyaz | Brezilyalı yıldız Anderson Talisca, ülke basınına konuştu.


"Burada çok iyi karşılandım" 

"Çin futboluna kısa sürede adapte oldum. Goller, asistler ve 1.5 yılda şampiyonluk da yaşadım. Burada çok iyi karşılandım. Sahada elimden geleni yaptım. Mutluyum. "

"Çin Milli Takımı olasılığı göz ardı etmiyorum" 

Çin Milli takımı'nda oynama konusunda da çarpıcı açıklamalarda bulunan Talisca, "Herhangi bir olasılığı göz ardı etmiyorum. Ne tür teklif geleceğini bilmiyoruz. Ancak tabi ki benim hayalim ülkemin takımında oynamak fakat başka ülkelerin milli takımlarında oynayan birçok futbolcu var."

"Çin'e gitmek bilinçli bir karardı" 

"Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra gelen teklifleri göz önünde aldığımda Çin'de oynamak yaşam ve kariyer planıydı benim için. Bilinçli bir karardı. Büyük futbolcuların, sporcuların olduğu Asya'da oynamaktan mutluyum."

Çin Ligi'nde 36 maçta forma giyen Anderson Talisca, 27 gol attı ve 11 asist yaptı.

Çin Ligi'nde 36 maçta forma giyen Anderson Talisca, 27 gol attı ve 11 asist yaptı. Talisca'nın Guangzhou kulübüyle 2022'ye kadar sözleşmesi devam ediyor. (Skorer)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder