Andrea Agnelli'den TFF'ye şok cevap! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Andrea Agnelli'den TFF'ye şok cevap!

Share This

TFF'den borçsuzluk kağıdı ve harcama limitleri bildirimi için UEFA'dan ek süre istedi. Ancak Andrea Agnelli, bu talebe olumsuz yanıt verdi.


siyahlabeyaz | Türkiye Futbol Federasyonu’nun bu sezon başında yürürlüğe soktuğu “Harcama Limitleri”yle ilgili son başvuru süresi dolmak üzere. Kulüpler, 30 Nisan’da TFF’ye son başvuruyu vermek için tam gaz çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da UEFA’dan borçsuzluk kâğıdı almanın derdindeler.


Bilindiği üzere UEFA’dan alınması gereken borçsuzluk kağıdının son tarihi mart ayının son günüydü ancak yaşanan corona virüs olayları nedeniyle bu tarih 30 Nisan’a çekilmişti.

“TFF’den özel istek”

UEFA ile temasa geçen TFF; hem kulüplerin borçsuzluk kâğıdı süresini hem de harcama limitleri kapsamında bildirmekle yükümlü olduğu raporun 1 ay daha uzatılması yönünde talepte bulundu.

“Andrea Agnelli’den şok eden yanıt”

Bu talebe Avrupa Kulüpler Birliği Başkanı ve aynı zamanda da Juventus Kulübü Başkanı Andrea Agnelli’den olumsuz yanıt geldi. İtalyan yönetici, “Söz konusu bile olamaz” diyerek, TFF’nin isteğini kesin bir dille reddetti. (Asist Analiz)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder