Beşiktaş yeni kalecisini buldu! Burnley’den... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Karius'un performansından memnun olmayan Beşiktaş kaleci arayışlarını sıklaştırdı. Siyah beyazlıların radarına İngiltere Premier Lig ekiplerinden Burnley'de forma giyen kaleci Joe Hart girdi. İşte detaylar…


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın İngiltere'den kaleci alışverişi devam edecek gibi duruyor. Siyah beyazlılar İspanyol file bekçisi Fabri'yi İngiltere Premier Lig takımlarından Fulham'a göndermiş ve aynı transfer döneminde Liverpool'dan Karius'u renklerine bağlamıştı. Karius'un performansından memnun olmayan siyah beyazlı takım yeni kalecisini yine İngiltere'den buldu.


İngiltere Premier Lig ekiplerinden Burnley'de forma giyen İngiliz kaleci Joe Hart, Beşiktaş'ın radarına girdi.

Uzun yıllar Manchester City'nin kalesini koruyan başarılı eldiven 2018 yılında Burnley'nin yolunu tutmuştu. Burnley ile olan sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor ve Hart imza parası da istemiyor.

32 yaşındaki Hart bu sezon Burnley formasıyla 3 maçta forma giydi.

Joe Hart, kariyeri boyunca en fazla maça Manchester City ile çıktı. Yıldız isim City formasını 348 kez terletti.

Hart'ın formasını giydiği diğer takımlar ise Shrewsbury Town, Tranmere Rovers, Birmingham, Torino, West Ham United ve Blackpool.

Joe Hart İngiltere Milli Takımı formasını ise 75 kez giydi. (Sabah)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder