Beşiktaş’a 3 milyon 750 bin euro’luk müjde! Lens... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş’a 3 milyon 750 bin euro’luk müjde! Lens...

Share This

Beşiktaş’ta koronavirüs günlerinde müjdeli haber Jeremain Lens’ten geldi… siyah-beyazlıların toplamda 5.6 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek aldığı Hollandalı oyuncuyla yollar ayrıldı.


siyahlabeyaz | Şu ana kadar bu sezon için 1.3 milyon euro civarında bir ödeme alan Lens, bu sezon alacağı olan 1 milyon euro’luk ödemenin tamamının liglerin başlamasından sonraki 3 ay içinde taksitler haline yapılacağı sözü verilerek ikna edildi.


Ayrıca bu ödemenin tamamlanmasından sonra 150 bin euro’luk bonuslarının da yine liglerin başlama tarihine kadar 2020 yılı içinde tamamlanacağı bildirildi. Hollandalı oyuncu karşılıklı anlaşılara önümüzdeki 2 sezonda alacağı 3 milyon 750 bin euro’dan vazgeçti. Hollanda’ya dönen Lens’in Feyenoord’la anlaşması bekleniyor.

Beşiktaş son olarak Rebocho ile yollarını ayırmış daha sonra da Boateng’i göndermişti. Siyah-beyazlıların Türkiye’den ayrılan isimlerden sadece Ruiz’le yola devam edeceği bildirildi. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder