Beşiktaş'ın istediği Kovalenko'nun menajerinden transfer açıklaması - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın istediği Kovalenko'nun menajerinden transfer açıklaması

Share This

Beşiktaş'ın transfer listesindeki isimlerden Viktor Kovalenko'nun menajeri Vadim Shablii, oyuncusunun sözleşmesinin bu yaz biteceği haberlerini yalanlayarak 2021'e kadar Shakhtar ile bir sözleşmeleri olduğunu açıkladı.


siyahlabeyaz | Corona virüs salgını nedeniyle futbola ara verilen dönemde önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Shakhtar ile olan kontratının sezon sonunda biteceği belirtilen Viktor Kovalenko ile ilgileniyordu. Fakat oyuncunun menajeri Vadim Shablii, kontrat durumuna ilişkin bir açıklamada bulundu.


Sport.ua'ya konuşan Shablii, oyuncusuna yönelik özellikle Roma'nın ilgisini reddetmedi. 2016-19 arası Shakhtar'da çalışan Paulo Fonseca, eski oyuncusu Kovalenko'yu şimdilerde göre yaptığı Roma'ya transfer etmek istiyordu.

Beşiktaş'ın da listesinde yer alan oyuncu için menajeri, "Temelde her şey mümkün ama şu anda bir transfer görüşmesi yok. Oyuncumun sözleşmesi de Haziran'da bitmiyor. Shakhtar ile yaptığımız anlaşma 2021'in yaz dönemine kadar geçerli" ifadelerini kullandı.  (Fanatik)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder