Beşiktaş'ta Ljajic'in yerine sürpriz transfer! Herkes Talisca'yı beklerken... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta Ljajic'in yerine sürpriz transfer! Herkes Talisca'yı beklerken...

Share This

Yeni tip corona virüsü (Covid-19) salgını nedeniyle lige verilen arada transfer çalışmalarına ağırlık veren Beşiktaş'ta oyuncu arayışları hızlandı. Siyah-beyazlı yönetim, taraftarların ısrarla istediği Anderson Talisca transferini rafa kaldırırken, sezon sonunda yollarını ayırmayı planladığı Adem Ljajic'in yerine sürpriz bir ismi gündemine aldı. İşte detaylar...


siyahlabeyaz | Takımın başına Sergen Yalçın'ın getirilmesiyle birlikte yükselen bir ivme yakalayan ve sezonu ilk 3 sırada tamamlayarak Avrupa'ya gitme planları yapan Beşiktaş'ta gözler yaz transfer dönemine çevrildi.


Yaşanan mali sıkıntılar nedeniyle hem maaş bütçesini azaltmak hem de transfer bütçesi yaratmak adına bazı oyuncularını elinden çıkarmayı planlayan siyah-beyazlılar, sezon başında Torino'dan 6.5 milyon Euro karşılığında bonservisi alınan ancak performansıyla hayal kırıklığı yaratan Adem Ljajic'i takımdan gönderme kararı aldı.

Sırp futbolcunun yerine oyuncu arayışlarını sürdüren yönetimin ise 2016-2018 yılları arasında Beşiktaş formasını terleten ve gösterdiği performansla taraftarın gönlünde taht kuran Anderson Talisca'ya teklif götürdü.

Kariyerini Çin'de sürdüren Brezilyalı futbolcunun kendisine önerilen 2 milyon Euro'luk teklifi reddetmesinin ardından diğer alternatiflere yönelen Kara Kartal, aradığı ismi Ukrayna'da buldu.


LJAJIC'IN YERİNE KOVALENKO

Fanatik'in haberine göre, Shakhtar Donetsk forması giyen 24 yaşındaki 10 numara Viktor Kovalenko, menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a önerildi.

Shakhtar'ın altyapısında yetişen ve 6 sezondur A takımda görev yapan 1,82'lik orta saha, Ukrayna Milli Takımı'nda da düzenli olarak forma giyiyor.

YANIT BEKLENİYOR

Takımıyla sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve yeni bir maceraya hazır olan Kovalenko'nun, menajeri aracılığıyla siyah-beyazlılardan yanıt beklediği öğrenildi.

Kovalenko, Shakhtar formasıyla 6 sezonda 183 maça çıkıp 28 gol attı.

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder