Beşiktaş'ta Oğuzhan Aydoğan da uçtu! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta Oğuzhan Aydoğan da uçtu!

Share This

Beşiktaş'ın alt yapıdaki genç oyuncusu Oğuzhan Aydoğan'ın sözleşme uzatma görüşmesi Başkan Ahmet Nur Çebi'yi çileden çıkardı. Ne Abdullah Avcı ne de şimdiki teknik direktör Sergen Yalçın tarafından tercih edilmeyen gurbetçi oyuncunun menajeri, yeni sözleşme için istediği rakam takımda sürekli oynayanlarla aynı seviyede olunca ipler gerildi.


siyahlabeyaz | Fotospor'un haberine göre Beşiktaş, Vida ve Burak Yılmaz gibi elinde yüksek maliyetle oynayan futbolculardan kurtulmanın planlarını yapıyor.


Ücretlerinde indirim yapmaya kimse yanaşmayınca Başkan Ahmet Nur Çebi "satılmayacak futbolcumuz yok. Talibi olanı gönderin" diyerek resti çekti. Ancak buna rağmen Adem Ljajic, Domagoj Vida ve Burak Yılmaz olmak üzere "pahada ağır" oyunculardan ses çıkmadı. Kendilerine bu rakamları verecek kulüp çıkmayacağını düşünen futbolcuların sözleşme şartlarını sonuna kadar kullanacaklarını kulübe mesaj olarak ilettikleri ortaya çıktı.

Oğuzhan Aydoğan da havaya girdi

Ekonomik darboğazdan çıkmak için formüller arayan Başkan Ahmet Nur Çebi'yi şaşırtan görüşme geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Kulübün genç oyuncularından Oğuzhan Aydoğan'ın biten sözleşmesi için menajeri kulübe çağrıldı. 23 yaşındaki gurbetçi oyuncunun menajeri Beşiktaş'la yollarına devam etmek istediklerini söyleyip istedikleri rakamı bildirince Çebi'nin büyük şaşkınlık yaşadığı ve çok sinirlendiği belirtiliyor.

Söylenenlere göre Oğuzhan Aydoğan'ın menajerinin istediği rakam A takımda oynayanlara yakın. Ne Avcı ne de Sergen Yalçın döneminde tercih edilmeyen genç orta sahanın kesinlikle bu parayı etmeyeceğini söyleyen Başkanın, sinirlerine hakim olamadığı ve  bir daha düşünmeleri için görüşmeyi sonlandırdığı belirtiliyor. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder