Bundesliga'ya damga vuran kaleci Beşiktaş'a doğru! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro mühendisliği çalışmaları Sergen Yalçın yönetiminde başladı. Alman file bekçisi Loris Karius'la sezon sonu yollarını ayıracak olan siyah-beyazlılar, bu mevki için birçok ismi gündemine almıştı. Önümüzdeki sezon kalesini sağlama almak isteyen Kara Kartal, Almanya'nın en iyi 5 kalecisi arasında yer alan Rafal Gikiewicz’i gündemine aldı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş yeni sezon için kalesini güçlendirmeyi hedefliyor. Siyah beyazlılar sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Karius'un alternatifini Bundesliga'da buldu.


BeIN Sports'un haberine göre, siyah beyazlıların Almanya'nın en iyi ilk 5 kalecisi arasında yer alan Polonyalı eldiven Rafal Gikiewicz'i takibe aldığı ve oyuncu ile ilk temasın kurulduğu bilgisine ulaşıldı.

Union Berlin formasını giyen tecrübeli eldivenin kalesinde güven veren özellikleriyle Teknik heyetin dikkatini çektiği bilgisine ulaşıldı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Gikiewicz'in siyah beyazlı takıma yakın olduğu bilgisine ulaşılırken Polonyalının mali olarak daralmaya gidecek olan Beşiktaş'ın yeni harcama limitlerine uygun bir maaş ile Dolmabahçe'ye gelebileceği gelen haberler arasında. (Fotomaç)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder