Emre Kocadağ’a, “Balotelli’yi alalım” dedi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş’ın yaptığı maaşını 1.7 milyon euro’dan 1.2 milyon euro’ya indirirse kalması teklifine Kevin Prince Boateng’ten yeşil ışık geldi… daha önce herhangi bir indirime yanaşmayan Ganalı oyuncu 2 yıl daha üst düzey oynayabileceğini belirterek 2 yıllık sözleşme istedi.


siyahlabeyaz | Botaneg bir de talepte bulundu. Ganalı oyuncu Balotelli ile konuştuğunu, Beşiktaş’ta oynamak istediğini söyledi. Deli gibi görünmesine rağmen İtalyan oyuncunun çok iyi bir insan ve çok iyi bir futbolcu olduğunu Emre Kocadağ’a  anlattı. Para konusunda da sorun çıkarmayacağı sözünü verdi.


Kocadağ ise durumun ortada olduğunu, kendisine yapılan tekliften de bunu anlayabileceğini Boateng’e iletti. Ganalı oyuncu ise Balotelli ile görüşmelerini kararlarını sonra vermelerini tavsiye etti. Boateng, Balotelli ve Kocadağ’ın kısa sürede bir video konferans için anlaştıkları bildirildi. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder