FLAŞ | Cyle Larin için Beşiktaş'a dev transfer teklifi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Cyler Larin'in sezon başında kiralık olarak gittiği Belçika ekibi Zulte Waregem'in, oyuncunun opsiyonunu kullanmaktan vazgeçtiği, 24 yaşındaki golcü ile Leeds’in ilgilendiği ve İngiliz ekibinin bu transfer için Beşiktaş'a 6 milyon Euro'luk teklif yapmayı planladığı iddia edildi.


siyahlabeyaz | Sezon başında Belçika ekibi Zulte Waregem'e satın alma opsiyonu ile birlikte kiralanan Cyle Larin, gösterdiği performansla göze girmeyi başarmıştı. Oyuncunun 2.4 milyon Euro'luk opsiyonunu kullanmayı planlayan Waregem, Koronavirüs salgınının baş göstermesinin ardından bu kararını askıya almıştı.


Sabah'ın haberine göre; Belçika ekibinin konuya yaklaşımındaki belirsizlik devam ederken, Beşiktaş yönetimi ise 24 yaşındaki forvetin transferiyle ilgili İngiltere umudunu koruyor.

BEŞİKTAŞ RESTİ ÇEKTİ! : "İSTEYEN FIFA'YA GİDEBİLİR..."


Bielsa'nın listesinde...

Championship'te lider durumda olan Leeds United'ın teknik patronu Marcelo Bielsa'nın listesinde yer alan Larin ile aynı ligden başka kulüplerin de ilgilendiği gelen bilgiler arasında. Siyahbeyazlı yönetimin, Zulte Waregem'in opsiyonu son güne kadar kullanmaması halinde Kanadalı yıldızı daha yüksek bir bedelle İngiltere'ye göndereceği belirtildi.

Belçika basınında çıkan haberlerde Leeds'in Larin için sezon sonu 6 milyon Euro bonservis bedeliyle Beşiktaş'ın kapısını çalacağı ileri sürüldü.

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder